Szerintetek milyen vagyok? (Képpel)
2012. márc. 30. 20:57
12/23 anonim 

válasza:

az első képről az jutott eszembe kapásból, hogy ribancos... könyörgöm, jó hogy a p*cid nem látszik ki -.-"
a következő, hogy csúnya, de egy jobb hajjal, sminkkel, szemöldökkel és ruhákkal nagyon szép is lehetnél...
legvégül: az utolsó képen a csaj tuti nem örül, hogy ezt a képét közszemlére tetted...
13/23 anonim 

válasza:

1. képen átlag alatti cigónak néztelek.
2.kép: egy fokkal jobb d emég mindig gyenge.
3. kép: kezd alakulni
4. kép: egész jó:) A bal oldali ezmieztől viszont frankón megijedtem:D
14/23 anonim 

válasza:

én is irtóra megijedtem az utolsó képen a csajtól =S amúgy pár év múlva szerintem nagyon szép leszel, addig a stílusodon változtass esetleg:)
15/23 anonim 

válasza:

Szia.NAgyin izléstelenek a ruháid... A szemöldököd borzalmas.Ugyh átlagon aluli vagy.HA a maximumot kihoznád magadból akkor is csak átlagos lennél.
17/23 anonim 

válasza:

Nem tetszik az öltözködésed, a pózolás sem, amúgy teljesen átlagos, tucat kiscsaj vagy
18/23 anonim 

válasza:

Hát, nem vagy egy matyóhímzés, de a barátnődnél szebb vagy, ha megnyugtat. O_O"""
19/23 anonim 

válasza:

Szerintem nem vagy valami szép, talán ami a legjobban elcsúnyítja a képet az, hogy nem tudsz öltözködni. Rettenetesen öltözködsz...te jó ég :S
20/23 anonim 

válasza:

csunya sárga fogú Fehérvári Lány
a Kép az Alba Plázába készült a Cinema City Mozinak a Wc-jében
ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!