Miért ilyen borzasztóan rosszindulatú itt mindenki, ha fényképet lát?
hát nem tudom, nem biztos, hogy mindenki tini, aki válaszol.
Meg nem is erről van szó, nem tettek le semmit, persze mivel fiatalok még. De miért "szexi" egy nullkalóriás, felpolcolt cicijű, felülről fotózott (természetesen tükörben) 14 éves, és miért "löttyedt, dagadt, csontsovány, csúnya, fúúúúj" egy átlagos alkatú, huszonéves nő?
egy többgyermekes anyuka is pucsíthat, pózolhat és lehet 90-es műmelle
ha meg szar alakja van, úgy néz ki mint egy bálna, akkor hadd mondjam már meg neki az őszinte véleményemet, ha már egyszer kérdezte
nem az én felfogásommal van a baj, mi az, hogy nem értem? mit nem értek? te nem tudod megfogalmazni, hogy mit akarsz!
eddig a modorról szó sem esett... egyébként én elég kevés rosszindulatú embert olvasok, legtöbbjük őszinte, viszont sok lány túlbecsüli a másik lányt, szépnek állítják be, pedig egyáltalán nem az, egy szebb lányt meg lerbancoznak, sokan, kb. ennyi olvasható a kommentekben
és ilyen megnyilvánulásokat nem is igazán szoktam olvasni, esetleg forrást tudnál linkelni, vagy csak vagdalkozni tudsz?
Érdekes, az én tapasztalatom meg pont az, hogy mikor felrak egy 14 éves kiscsaj egy ilyen csücsörítős, pózolós, tükrös, vakus képet, mindenki inkább leugatja hogy milyen tucat, meg mű, meg egy r*banc. Persze van egy pár agyondicsérős hozzászólás, amit gondolom a tizenéves fiúk írnak, hogy "nagyon szép vagy, gyönyörű alakod van" aztán utána az elmaradhatatlan "írj privit ;)" következik...
De igaza volt az egyik előbbi válaszolónak. Az eszünkbe rágják az okosok, hogy most a csontsovány, már-már férfias alkatú modell lányok a szépek. Hiába kampányolnak annyian azért, hogy a nő igenis akkor nő ha van rajta mit fogni, ez egyenlőre nem fog változni... Úgyhogy aki nem hasonlít a tökéletes bőrű, vékony, hosszú hajú, babaarcú modellekre, az nem számít szépnek. Sajnos...
15:58
mi ezzel a baj, hogyha valaki zsírdisznó önkritika nélkül megkérdi, hogy hogy néz ki, én pedig leírom neki az igazat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!