Hol tudok venni olyan "cápauszonyt", amivel megtudom ijeszteni a barátaimat a víz alatt?
De aranyos :D
A neten nem találtam, szerintem próbálj meg minél több címszó alatt keresni, illetve lehet,hogy tudnak tanácsot adni nagyobb szórakoztatás profilú boltokban. Régebben voltak diliboltok, lehet,hogy még mindig van egy pár.
Vigyázz. Nehogy úgy járj, mint amerikában egy hasonlóan okos fiúcska. Felvette a cápauszonyt és elkezdett úszkálni. A gyerekét féltő apuka a partról több lövést adott le a "cápa" felé egy Magnummal. (nem, nem a jégkrémmel) Majd amikor a tetem feljött, csak akkor konstatálták, hogy egy hülyét lőttek le és nem cápát. A tagot nem ítéltek el, mert jogosan védte a családját.
Nehogy azt hidd, hogy nálunk nem járkálnak emberek fegyverrel a strandra.
Igaz itt nehezen hihető, hogy édes vízben sok cápa van de a Balatonon is megpróbáltak átmenni Hummerral szóval sok következettséget ne várj a nyaralóktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!