Ha egy lány lecsúnyáz egy másik lányt akkor komolyan gondolja vagy pedig féltékenységből mondja?
féltékenységből
ugyanis, ha egy lány csúnyának lát egy másikat, általában bókolni szokott, mert szánalmasnak tartja a másikat és sajnálja.
nekem is mondta egy plázacica egyszer, hogy szép vagyok.
attól függetlenül nem utánoz semmiben...
Én sosem szoktam féltékenységből lecsúnyázni más lányokat, vagy ha igen akkor csak bizonyos részeit amit tényleg csúnyának gondolok pl: De rondán és vastagon húzza a szemöldökét! De ronda szőrös a karja!De csúny ez a haj amit most vágatott magának!Elég ronda kiugró állkapcsa van...stb
De nem mondom azért rá hogy de ronda az a lány mert tudom hogy alapból szép..de van amibe nem talál bele...
Viszont Van akire azt mondom hogy csúnya mert tényleg csúnyának látom.
Egyébként meg szemtől szembe senkinek nem mondom a képébe hogy de szép vagy/de ronda vagy...Tehát ha ezt a hátad mögött mondta a csaj és visszahallottad akkor valószínűleg tényleg csúnyának tart , viszont ha a szemedbe mondta hogy csúnya vagy akkor lehet hogy csak féltékeny bár ehhez téged is kéne látni és őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!