Milyen fürdöruhat vegyek fel ha csikos a combom?
Figyelt kérdés
az alak jo csak csikos a combom meg a fenekem
vagy van olyan hasonlo rövidgatya mint a fiuk hordanak csak lanyoknak?vagy starndkendö?utalom magam ezert...:(
2009. jún. 13. 21:10
1/3 anonim válasza:
szerintem ne izgulj,azt mondod,az alakoddal semmi baj,akkor ugyis mindenki a melledet fogja bámulni a csikjaid helyett.
Egyedül a strandkendő van,amit felvehetsz,de abban meg nem szokás vizbe menni.fogadd el magad,hidd el,nem olyan feltünöek azok a csikok. ;)
2/3 anonim válasza:
ne figyelj ra!!
nem tudod ugyse semmien furdoruhaval eltakarni...
nekem is olyan es meguis megfigyelnek sokan a strandon :D
ne izgulj most hogy jajj 1 2 esetleg 8 csikod is van.. erezd jol magad es annyi :D
3/3 anonim válasza:
Én is csíkos vagyok. A New Yorkerben lehet kapni olyan fürdőruhákat, ami előnyösen mutatna. (Sortosabb alsó, stb.) Én a Westendes New Yorkerben láttam ezeket, még szépek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!