Titeket nem zavar hogy már nem számít az hogy te milyen is vagy csak az hogy mennyire alkalmazkodsz a környezethez öltözködés kinézet stb?
Szeretek divatos lenni.Nem vagyok egy divatmajom,végülis átlagosan öltözködöm,de mégis elegánsan és divatosan.
Találd meg a stílusodnak megfelelő ruhákat és öltözz úgy,ahogy jól érzed magad.Ez a lényeg.Ha látják rajtad, hogy jól érzed magad,akkor kukásmellény is lehet rajtad,pozitív benyomást fogsz kelteni.
de igen, azért kicsit idegesítő, hogy már x- edik emberen látok műbőrkabit, converse cipőt, táskát, fila táskát
viszont nem tudom miért idegesít, annyira egyforma mindenki, inkább csak olyan unalmas
az egyéniség nem csak az öltözködésen, kinézeten múlik, hanem a viselkedésen, gesztusokon
Szeretek öltözködni, szeretem a divatos ruhákat, szeretek csinos lenni, de nem majmolom a divatot, nem érzem úgy, hogy különösebben elkapott volna a gépszíj e téren. Szeretem a romantikus ruhákat, fodrokat, csipkéket, szoknyákat, a pasztell színeket, jobban szeretem, ha a ruhám inkább elegáns, mintsem szupertrendi.
Ez lehet, hogy nem túl egyedi, de a szaksuliba, ahova járok igenis az vagyok, itt a lányok vagy igénytelen, puruttya népség, vagy csőnacis-kapucnispulcsis-tornacipős egyencsajok.
Van, akinek nem tetszik, hogy ilyen vagyok. Nekem sem tetszenek sokan mások, úgyhogy, úgy érzem, egálban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!