Mondanátok véleményt, adnátok pár tanácsot, hogy min lenne érdemes változtatnom? (Kép)
Általában egy kicsit félénk, visszahúzódó vagyok, szóval lehet, hogy talán ezért nem is keresik a férfiak annyira a társaságomat... de már az is eszembe jutott, hogy talán velem, a külső megjelenésemmel van a baj. :S
Tudnátok nekem adni pár tippet, hogy min kéne változtatnom? Mire figyeljek jobban? Mit tanácsoltok a külsőmmel kapcsolatban?
1. kép (hétköznap): [link]
2. kép (ez szilveszterkor készült): [link]
3. kép (szülinap): [link]
Túlzásba viszem a sminket? Vagy túl furcsán öltözködöm? Nem értem, miért nem tudok ismerkedni a férfiakkal... :S Mintha félnének tőlem, vagy én nem is tudom. :(
Előre is köszi a tippeket.
19/L
Az első képen olyan vagy mint Serj Tankian női változata:)
De amúgy jól nézel ki.
Hát, nekem eredetileg göndör a hajam, szóval igen, úgy szoktam hordani. Csak szülinapra vasalta ki nekem az egyik barátnőm, hogy megnézzük, hogy áll úgy. Ő is próbált tippeket adni, hogy min lenne érdemes változtatni, ezért találta ki, hogy nézzük meg, hogy állna nekem az egyenes haj.
Hát, belső tulajdonságok... nem is tudom. Tény, hogy egy kicsit félénk vagyok, meg mivel eléggé kevés érdeklődést tapasztalok, ezért eléggé kicsi az önbizalmam. Barátnőm sokkal lazább, neki nincs is gondja az ismerkedéssel. Ha hozzám oda is jön valaki, nem igazán tudom, mit kellene mondanom, és mindig zavarba jövök. :$
Amúgy szeretek olvasni, kirándulni, bulizni ritkán járok, inkább ilyen házibulikba megyek szívesen, a diszkót nem nagyon csípem. Nem tudom, talán itt rontom el...? Többet kéne járnom szórakozóhelyekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!