Mondanátok véleményt, adnátok pár tanácsot, hogy min lenne érdemes változtatnom? (Kép)
Figyelt kérdés
Általában egy kicsit félénk, visszahúzódó vagyok, szóval lehet, hogy talán ezért nem is keresik a férfiak annyira a társaságomat... de már az is eszembe jutott, hogy talán velem, a külső megjelenésemmel van a baj. :S
Tudnátok nekem adni pár tippet, hogy min kéne változtatnom? Mire figyeljek jobban? Mit tanácsoltok a külsőmmel kapcsolatban?
1. kép (hétköznap): [link]
2. kép (ez szilveszterkor készült): [link]
3. kép (szülinap): [link]
Túlzásba viszem a sminket? Vagy túl furcsán öltözködöm? Nem értem, miért nem tudok ismerkedni a férfiakkal... :S Mintha félnének tőlem, vagy én nem is tudom. :(
Előre is köszi a tippeket.
19/L
2012. márc. 13. 16:34
21/25 anonim válasza:
második képen igen helyes vagy!
20f
23/25 anonim válasza:
megértem a helyzetedet. egy cipőben járunk. szerintem nagyon szép vagy. volt már barátod? 19/L
25/25 anonim válasza:
A második képen vagy a legcsinosabb, szóval ne csak szilveszterkor legyél olyan, hanem a szürke hétköznapok során is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!