Mit tegyek sárga fogak ellen?
Figyelt kérdés
Egyszerű "józan paraszti ész" típusú megoldásokra gondolok, nem pedig drága eljárásokra, mert azokra sajnos nincs pénzem.
Köszönöm. :)
2012. márc. 21. 20:31
2/7 anonim válasza:
A szódabikarbóna jó erre a célra, de nem szabad túl gyakran használni.
3/7 anonim válasza:
Dentomin H
Ez egy fogfehérítő por -bio (nézz utána), nekem bevált. Minden nap használhatod.
300 Ft körül lehet kapni. Mentolosat vegyél, mert az a szájszag ellen is jó!
;)
4/7 anonim válasza:
rágózz rendszeresen, nekem kifehérítette a fogaimat. persze nem dohányzom és nem iszom. és rendszeresen mosom a fogaimat :P
5/7 anonim válasza:
Az én fogaim eleve sárgán nőttek. Nincs ellene mit tenni. Egyébként egészségesek. Sok mindent kipróbáltam már, de semmi sem használt.
6/7 anonim válasza:
A Dentomintől nekem is jobb lett, persze azért nagy csodát ettől sem kell várni, mivel minden ilyen eljárás csak a fogak felszínéről távolítja el a szennyeződéseket.
7/7 anonim válasza:
"Ne szivarozz, he! Mer' a fogaid kisárgulnak, a beled meg kilikad. És még a csajod is megcsal!" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!