Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 164 cm-es lány még a...

Egy 164 cm-es lány még a cuki, törékeny kategória?

Figyelt kérdés
vagy az már túl magas hozzá?
2012. márc. 20. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:

testalkattól is függ!

én 163 vagyok,de cukinak nem neveznem magam

2012. márc. 20. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Az alkjától függ.Pl. ezzel a magassággal egy kicsit teltebb mellű és nagyobb fenekű (nem dagadt) nő sosem lesz törékeny kategoria, inkább csak vonzó.
2012. márc. 20. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért 164 cm magasságra már nem mondjuk hogy cuki vagy törékeny.Inkább azokra mondjuk akik 150-155 cm magasak és vékonyak..Azok olyan cukik,törékenyek.Én 160cm vagyok és nem vagyok sem cuki,sem törékeny( 57 kiló vagyok)

26/N

2012. márc. 20. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
a legjobb magasság! univerzálisan cuki
2012. márc. 20. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem többen írták, testalkattól függ. Volt barátnőm olyan 167 magas volt, de ehhez kb 45 kiló társult. És szerintem abszolút cuki volt.
2012. márc. 21. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is kb ekkora vagyok, de 65 kilóval.

Ez minden, csak nem törékeny... xD (a körmeim esetleg, az sajnos gyakran letörik...:-()

2012. márc. 22. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én ennyi vagyok és mindenki ezzel a törékeny,de cuki vagyok szöveggel jön.Pedig még mellem is van.:)

Mondjuk csak 43kg vagyok ,van amikor annyi se.Meg pl. a lábam is 35-ös,a a csontozatom nagyon vékony.

2012. ápr. 5. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 173 cm vagyok, szóval magas, mégis mindenki az aranyos és cuki szót használja csak rám. Na meg most már csak 58 kg körül vagyok, 56 akarok lenni, sajnos igazán törékeny sosem leszek a magasságom miatt:( Amúgy a tied egyáltalán nem túl magas, hidd el :) Teljesen átlag magasság, talán kicsit alacsonyabb. :)
2013. márc. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!