Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen lábakkal be...

Szerintetek ilyen lábakkal be lehet vállalni kb. vádli középig, vagy térdig érő nadrágot?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszettek az ilyen fazonú nadrágok: [link] nyilván a 3. kép

[link]

a probléma viszont ott kezdődik, hogy szerintem szörnyen vastag a vádlim. Testvéremnek nagyon jó ízlése van, és nem olyan elfogult velem, mint anyum, és szerinte jól állnának a fenti fazonú nadrágok. Szerintem csak jobban kiemelné a vastag vádlimat. Szerintetek? [link]

[link]

2012. márc. 20. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon előnytelen fajta ez a nadrágfazon, csak a vékonyaknak még úgy ahogy elmegy.. szóval sztem ne vegyél, de ne a vastag vádlid miatt, azzal semmi baj nincs, hanem mert iylen lábra ez nem áll jól. Egy térd fölé érő rövidnadrág sztem sokkal jobb.
2012. márc. 20. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Na pont így gondolom én is, de azért biztosra akartam menni. Köszi a választ.
2012. márc. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!