Hány centiméter vastag a vádlitok és a combotok?
vádli:31cm
comb:46cm
a vádlim lehetne vékonyabb
24/N
A vadlimat nem tudom, a combom a legvastagabb ponton 50 cm.
Igen, meg vagyok vele elegedve, sportolok rendszeresen, igy igen szep formaja van es vekony. Hosszu is, mert magas vagyok.
comb: 52 cm
vádli: 37 cm
175 cm magas vagyok:)
17/L
comb 53cm
vádli 38cm
Combomat utálom izmos de ááá nagyon nagy úgyhogy semmilyen mini cuccot nem is veszek fel, kivéve ha edzek :D
Vádlimmal elégedett vagyok sok munkám van benne:)
22L
comb:51
vádli:35,5
156 cm
kb.52-54 kg.
igen,hát nem vagyok vékony
14/L
Huh, hat nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy en vekonynak tartom (es mas is annak tartja) az 50 cm-es combomat, mas meg vastagnak latja sajat magan. Nyilvan nem vagyunk egyformak, vagy masok az elvarasaink, nem tudom.
Az is igaz, hogy mint irtam korabban en sportolok, az en combom kemeny teljesen, nem az a "leulok es szetfolyik" allagu.
Illetve az is igaz, hogy magas vagyok, majd 180 cm es ehhez vekony, szoval mivel alapban vekony vagyok es hosszu a combcsontom, labam, igy talan vekonyabb osszhatast kelt rajtam. Lehet, hogy az utobbi.
Most hirtelen nem talalok normalis fotot, amin latszik rendesen a combom, mert a ferjem gepet hasznalom epp es nem a sajatomat, de ezen a ketton valamennyire latszik. Szoval ilyen az en otvenesem:
De peldaul pont a multkor futottam bele C. Schiffer adataiba es akkor lattam, hogy szinte teljesen egyformak a mereteink, a combja is kb akkoranak volt irva, mint az enyem. Mar nem emlekszem, hogy 49-es, vagy 50-es volt.
A testalkatunk, magassagunk is kb egyforma.
Es azert nem tunik az ove valami vastagnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!