Kétségbe vagyok esve a melleim miatt! Hogyan szerezhetek pénzt plasztikára? Vagy mit csináljak?
Az a fekete body legalább 10 cm-rel rövidebb, mint a méreted. A melled alatt fél arasszal kezdődik a kosár!! Keress normális fehérneműt!
Melled közepes, formás. Inkább nagyobb, nem mondanám egy pattanásnak.
Én nem piszkálnám, több okból sem. Amennyit a kép elárul rólad, nem hinném, hogy komoly baj lenne velük. Inkább sportolj. Férfiként én csak érintőlegesen hallottam olyan mozgásokról, amelyek feszessé, ruganyossá tesik a mellett. Szerintem erre keress rá, de női lapokban is gyakran jelennek meg képekkel illusztrált gyakorlatsorok.
A plasztikai műtét is csak művét, mint minden más sebészeti beavatkozás. Annak minden kockázatával együtt. Nap mint nap hallani elrontott beavatkozásokról, veszélyes implantátumokról.
Az akarjon szerintem szilikonmellet,akinek a formája nagyon gáz,vagy akinek köldökig ér a mellbimbója,vagy aki olyan lapos mint egy 9 éves kislány...Egyébiránt,ha jó a formája,akkor teljesen felesleges....
Amúgy meg maximum szülés után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!