Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve a melleim...

Kétségbe vagyok esve a melleim miatt! Hogyan szerezhetek pénzt plasztikára? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már kétségbe estem, a melleim olyan kicsik, és nem állnak olyan szépen egy felsőben! Olyan mintha lötyedtek lennének, szeretném őket megcsináltatni, de mivel nem dolgozom és a szüleim sem állnak jól anyagilag eszembe sem juthat a plasztikázás.A barátom szerint pont jók, de nem sértene meg úgysem!!!! Mit tegyek??? Menjek el rúdtáncolni talán akkor megtudnám, de azt semmiképp nem szeretném! :(
2012. márc. 19. 22:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A 3. két képe a megcélzott forma?
2012. márc. 19. 22:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Az a fekete body legalább 10 cm-rel rövidebb, mint a méreted. A melled alatt fél arasszal kezdődik a kosár!! Keress normális fehérneműt!

Melled közepes, formás. Inkább nagyobb, nem mondanám egy pattanásnak.

2012. márc. 19. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:
A két kép nem egy nő, a baloldali ordítóan plasztikázott.
2012. márc. 19. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés, nem veszitek észre? A két képen nem ugyan az a nő van, ráadásul az egész kérdés egy vicc.
2012. márc. 19. 22:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta hogy egy kép, a fürdőrucis az enyém, és teljeségében látszik a hogy a másik a bodyban mennyivel szebb, mennyivel formásabb és kerekebb!! Egyáltalán miért kell már rögtön kamunak titulálni. :(((((
2012. márc. 19. 22:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Én nem piszkálnám, több okból sem. Amennyit a kép elárul rólad, nem hinném, hogy komoly baj lenne velük. Inkább sportolj. Férfiként én csak érintőlegesen hallottam olyan mozgásokról, amelyek feszessé, ruganyossá tesik a mellett. Szerintem erre keress rá, de női lapokban is gyakran jelennek meg képekkel illusztrált gyakorlatsorok.

A plasztikai műtét is csak művét, mint minden más sebészeti beavatkozás. Annak minden kockázatával együtt. Nap mint nap hallani elrontott beavatkozásokról, veszélyes implantátumokról.

2012. márc. 19. 22:47
 17/22 A kérdező kommentje:
de lásd hogy olyan mintha a bal oldali nem is létezne...miközben állóhelyzetben vagyok nem fekvőbe
2012. márc. 19. 22:52
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
A baloldali undorító. A tied teljesen rendben van.
2012. márc. 19. 22:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Add el a vesédet két cickóért.
2012. márc. 19. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Az akarjon szerintem szilikonmellet,akinek a formája nagyon gáz,vagy akinek köldökig ér a mellbimbója,vagy aki olyan lapos mint egy 9 éves kislány...Egyébiránt,ha jó a formája,akkor teljesen felesleges....

Amúgy meg maximum szülés után!

2012. márc. 20. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!