Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve a melleim...

Kétségbe vagyok esve a melleim miatt! Hogyan szerezhetek pénzt plasztikára? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már kétségbe estem, a melleim olyan kicsik, és nem állnak olyan szépen egy felsőben! Olyan mintha lötyedtek lennének, szeretném őket megcsináltatni, de mivel nem dolgozom és a szüleim sem állnak jól anyagilag eszembe sem juthat a plasztikázás.A barátom szerint pont jók, de nem sértene meg úgysem!!!! Mit tegyek??? Menjek el rúdtáncolni talán akkor megtudnám, de azt semmiképp nem szeretném! :(
2012. márc. 19. 22:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%
Van barátod, akkor meg mit rinyálsz?:D
2012. márc. 19. 22:12
 2/22 A kérdező kommentje:
nem a pasikérdéssel van a baj hanem a mellemel.
2012. márc. 19. 22:13
 3/22 A kérdező kommentje:

[link]

19éves vagyok egyébként.

2012. márc. 19. 22:18
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az agyaddal van baj, nem a melleddel
2012. márc. 19. 22:18
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

Első vagyok!

Te hülye vagy kérdező... Inkább egy pszichológust keress fel, ne plasztikai sebészt.

2012. márc. 19. 22:19
 6/22 anonim ***** válasza:

hát ha pénz kell, menj el dolgozni. de szerintem értelmesebb célokra is gyűjthetnéd.

van barátod, tehát nem értem én se a problémádat. totálisan amorf és undorító nem lehetsz. a pasik meg nem éppen arról híresek, hogy annyira kedvesek hogy nem akarnak megbántani. :D feláll neki rád? fel. probléma? :P

talán a természetes mellekhez hasonlítsd a tiédet, és ne a szilikon lufikhoz. persze, hogy nem úgy áll egy felsőben, mint a barbibabának. de ha felöltözve érzed a hiányosságokat, mert meztelenül gondolom csak párod lát jobb esetben, akkor vegyél inkább egy rendes melltartót, az megvan 10ezerből, akár kevesebből is, és talán segít az önbizalmadat is helyrerántani. :)

2012. márc. 19. 22:20
 7/22 anonim ***** válasza:
na mostmár látom kép is van. hát neked tényleg nem ártana egy jól eltalált melltartó, mert az első kép ijesztően amorf. sajnálatos, errefelé a nők 90%-a véletlenül sem tudna normális méretű és fazonú melltartót venni magának. :D szerintem kérd az eladó segítségét egy szaküzletben.
2012. márc. 19. 22:21
 8/22 anonim ***** válasza:

Még sokat fog változni!

A terhesség, szoptatás megnövezsti. Úgy értem, hoyg utána is nagyobb lesz. Biztos fogytál. H ahízol, szebb lesz a melled. Hülyeségeklen ne gondolkodj! Többet ér egy normális munka, élet, mint a plasztika.

Melltartóról hallottál már? Van ám szilikonbetétes is!!

[link]

2012. márc. 19. 22:25
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Igen! Vegyél egy normális melltartót! Ég és föld az olcsóboltihoz képest!! Próbálj! Kérj segítséget! Legyen 12 ezer, de még mindig obban jársz!!Annyit összespórolsz, vagy barid megveszi neked.
2012. márc. 19. 22:27
 10/22 anonim ***** válasza:
A melled tökéletes, csak az első felső kicsi rád, iszonyú rövid aderékrésze a mell a latt, meg minden irányban rossz. Vegyél fel rádszabott ruhát!
2012. márc. 19. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!