Kétségbe vagyok esve a melleim miatt! Hogyan szerezhetek pénzt plasztikára? Vagy mit csináljak?
Első vagyok!
Te hülye vagy kérdező... Inkább egy pszichológust keress fel, ne plasztikai sebészt.
hát ha pénz kell, menj el dolgozni. de szerintem értelmesebb célokra is gyűjthetnéd.
van barátod, tehát nem értem én se a problémádat. totálisan amorf és undorító nem lehetsz. a pasik meg nem éppen arról híresek, hogy annyira kedvesek hogy nem akarnak megbántani. :D feláll neki rád? fel. probléma? :P
talán a természetes mellekhez hasonlítsd a tiédet, és ne a szilikon lufikhoz. persze, hogy nem úgy áll egy felsőben, mint a barbibabának. de ha felöltözve érzed a hiányosságokat, mert meztelenül gondolom csak párod lát jobb esetben, akkor vegyél inkább egy rendes melltartót, az megvan 10ezerből, akár kevesebből is, és talán segít az önbizalmadat is helyrerántani. :)
Még sokat fog változni!
A terhesség, szoptatás megnövezsti. Úgy értem, hoyg utána is nagyobb lesz. Biztos fogytál. H ahízol, szebb lesz a melled. Hülyeségeklen ne gondolkodj! Többet ér egy normális munka, élet, mint a plasztika.
Melltartóról hallottál már? Van ám szilikonbetétes is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!