Szerinted is jóképűek a cigány pasik?
Figyelt kérdés
Szerintem a nagy többségük nagyon jól néz ki. Elolvadok a csillogó szemeiktől, a dús fekete hajuktól, a hangjuktól, a zenéiktől...stb. :)2012. márc. 19. 13:03
21/30 anonim válasza:
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá egy cigánynááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá van internet és feltett egy kérdééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééést
22/30 anonim válasza:
Eddig sosem volt tiszta a szerepjátékokban a Fél-Orkok eredete, de sajnos a kedves kérdező felnyitotta a szemem, hiába a tudatlanság áldásos :D
23/30 anonim válasza:
Cigánnyal élek 8 éve és IMÁDOM... Szted? :)
24/30 anonim válasza:
Hááát igen :) neken is tetszenek,de szüleim megölnének,ha kiderülne,hogy volt részem eggyel is..... én a barna pasikat szeretem,szerintem van köztük jó,na de,ha a családfáját megnézzük,akkor nem ajánlatos,hogy komolyra forduljon a helyzet,hiszen elég fura népség.... :/ na de ne adjunk mindig mindent a külsőre :) :D :) van magyarokban is szép barna
25/30 anonim válasza:
Szerintem aki a cigányokra gerjed nem cigány létére, tuti, hogy degenerált... Egyszerűen fel nem foghatom, úristen, bottal nem piszkálnék meg egy cigányt se, nehogy hagyjam, hogy belém ürítsen, fúúúj!
26/30 anonim válasza:
Nem,
Há má a putriba is bekötötték a netet?
27/30 anonim válasza:
cristiano ronaldo kvára nem cigány!!!!
28/30 anonim válasza:
Cigány vagyok, sok mocskos szemét dolgot olvasok itt.Kikből jönnek ezek a mocskos szemét szavak?
29/30 anonim válasza:
fél roma fél magyar vagyok..tudom h helyes vagyok és nem csak én látom igy..4-es tanuló vagyok, mindenki szeret jó fej vagyok kedves nem link 10 éve sportolok versenyszerűen (14 vagyok és igen 4 éves korom óta bár akkor még nem versenyeztem) akik egyébként nem nagyon szeretik a romákat ők is kedvelnek engem mindenhol vannak kivételek.szóval minden rasszista nyelje be tövig...
30/30 anonim válasza:
És kifelejtetted azt is, h grammatikailag is a toppon vagy, és nincs szó ismétlés sem a fogalmazásodba..vagyok vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!