Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted is jóképűek a...

Szerinted is jóképűek a cigány pasik?

Figyelt kérdés
Szerintem a nagy többségük nagyon jól néz ki. Elolvadok a csillogó szemeiktől, a dús fekete hajuktól, a hangjuktól, a zenéiktől...stb. :)
2012. márc. 19. 13:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Én kettőt ismertem, akik jobb képűek voltak.

Nekem nem esetem a kreol bőr, sötét haj, fekete szem, mivel én is ilyen tpíusú vagyok.

2012. márc. 19. 13:10
 2/30 A kérdező kommentje:

A cigány nők is szépek szerintem amúgy, különösen a hajuk az mindegyiknek nagyon szép.

Viszont nekem a nőkről azokról rossz tapasztalataim vannak a viselkedést illetően, mert nagyon bunkón tudnak viselkedni, de ez csak a nőkre érvényes: beszólogatnak meg ilyenek...

Viszont a cigány pasik minden szempontból nagyon bejönnek nekem! :)

2012. márc. 19. 13:13
 3/30 anonim ***** válasza:
38%
Akkor fogj magadnak egyet. Nekem meg megmaradnak a helyes Magyar pasik. Remélem találsz magadnak egy 2m magas 150 és 30 cm szerszámmal rendelkező egyedet és úgy megadja a testednek, ami jár, hogy szétszakad a nunid.
2012. márc. 19. 13:27
 4/30 anonim ***** válasza:
27%

150 Kg akart lenni.

24 L

2012. márc. 19. 13:28
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem kell fogni, van már, persze nem teljes cigány, csak negyedrészt, és nem kövér, pont jó és sokat szeretkezünk! :)
2012. márc. 19. 13:30
 6/30 A kérdező kommentje:
Kövérek magyarban is vannak. Nem a kövérek jönnek be! :)
2012. márc. 19. 13:30
 7/30 anonim ***** válasza:
56%

LOOOOOL én utálom a rohadt büdös cigányokat... irritálnak a buszon is, mikor nyomatják a k**va zenéjüket...

de ha neked cigány pasi kell. hajrá. gratulálok szüleid helyében is...

2012. márc. 19. 13:35
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Van benne valami, hogy szépek a cigányok. Mondjuk itt nem az elhanyagolt, nagydarabokra gondolok (ilyen amúgy minden népcsoportban van).

A nők is - főleg fiatalon - tény, hogy nagyon szépek tudnak lenni. Férfiak között is van.

Főleg azok a szépek, akik kevertek, és ez megint csak minden népcsoportra vonatkozik. A félig (vagy valamilyen részt) négerek is nagyon szépek!

2012. márc. 19. 13:37
 9/30 A kérdező kommentje:

Én kislány korom óta nagyon be vagyok indulva rájuk. A szüzességemet is egy cigány fiú vette el még 16 évesen.

Most pedig egy 10 évvel már idősebb vagyok és a férjem is nagyon bejövős, az ideálom! :)

2012. márc. 19. 13:40
 10/30 anonim ***** válasza:
52%
szerintem randák, eddig életemben ha két helyeset láttam, de hát izlések és pofonok.
2012. márc. 19. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!