Szerinted is jóképűek a cigány pasik?
Én kettőt ismertem, akik jobb képűek voltak.
Nekem nem esetem a kreol bőr, sötét haj, fekete szem, mivel én is ilyen tpíusú vagyok.
A cigány nők is szépek szerintem amúgy, különösen a hajuk az mindegyiknek nagyon szép.
Viszont nekem a nőkről azokról rossz tapasztalataim vannak a viselkedést illetően, mert nagyon bunkón tudnak viselkedni, de ez csak a nőkre érvényes: beszólogatnak meg ilyenek...
Viszont a cigány pasik minden szempontból nagyon bejönnek nekem! :)
LOOOOOL én utálom a rohadt büdös cigányokat... irritálnak a buszon is, mikor nyomatják a k**va zenéjüket...
de ha neked cigány pasi kell. hajrá. gratulálok szüleid helyében is...
Van benne valami, hogy szépek a cigányok. Mondjuk itt nem az elhanyagolt, nagydarabokra gondolok (ilyen amúgy minden népcsoportban van).
A nők is - főleg fiatalon - tény, hogy nagyon szépek tudnak lenni. Férfiak között is van.
Főleg azok a szépek, akik kevertek, és ez megint csak minden népcsoportra vonatkozik. A félig (vagy valamilyen részt) négerek is nagyon szépek!
Én kislány korom óta nagyon be vagyok indulva rájuk. A szüzességemet is egy cigány fiú vette el még 16 évesen.
Most pedig egy 10 évvel már idősebb vagyok és a férjem is nagyon bejövős, az ideálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!