Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted is jóképűek a...

Szerinted is jóképűek a cigány pasik?

Figyelt kérdés
Szerintem a nagy többségük nagyon jól néz ki. Elolvadok a csillogó szemeiktől, a dús fekete hajuktól, a hangjuktól, a zenéiktől...stb. :)
2012. márc. 19. 13:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
56%
Engem a viszolygás fog el, ha csak meglátok egyet is közülük, de hét kinek a pap, kinek a papné...
2012. márc. 19. 15:25
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

Van 1-2 akik után megfordulok, de a nagy részük csúnya mint a halál.

19L

2012. márc. 19. 15:46
 13/30 anonim ***** válasza:
48%
Inkább borzalmasak, de hát nem vagyunk szerencsére egyformák.
2012. márc. 19. 16:45
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
Soha az életbe nem láttam se helyes cigány pasit se szép cigány lányt.
2012. márc. 19. 17:11
 15/30 anonim ***** válasza:
37%

Utálom őket. Igénytelenek, büdösek, rondák, bunkók, tahók, alpári stílusuk van, nem tudnak öltözni, gusztustalanok.

Nem jelennék emeg velük sehol sem.

2012. márc. 19. 17:30
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Hát, nem tudom, te hol élsz... dús haj? hang? zene? Te Magyarországon élsz egyáltalán? Mert itt a cigányok (mivel a saját rokonaikkal is gond nélkül hálnak, és háltak régen is) genetikailag totálisan defektesek, ocsmány mind, mint a bűn, olyan a fejük, mintha csecsemőkorukban átgázolt volna rajtuk egy ménes. Itt is rohangál 20 ugyanolyan fejű, mint Győzike, és nem véletlenül... ez az ocsmány, eltorzult fejforma öröklődik már náluk... és persze emiatt a belterjesség miatt ilyen ostobák is, amelyik akar, az sem tud tanulni, mert fejletlen az agyuk. Ezért is agresszív mindegyik, mert az állatoknál jóval alacsonyabb értelmi szinten vannak. A dús fekete hajú, zenélő cigányok meg max. Amerikában léteznek, ahol 1 darab jut egy városra, nem élősködnek, mint itt nálunk, és nem fajzanak el. Az meg, hogy szintetizátorról nyomják a 100 éves MAGYAR zenét, és a full egyforma hangjukon nyekeregnek rá, az nem zenélés. Akinek meg cigány pasi kell, az fogjon egyet, és vigye el innen marha messzire, aztán szaporodjanak ott. Itt már így is túl sok van belőlük. Keressenek maguknak saját országot, ne a mi vérünket szívják!
2012. márc. 20. 03:21
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Ó, Istenem, hogy tudja itt mindenki osztani az észt! C. Ronaldo meg helyes, mi? Ki kell ábrándítsalak titeket: C. Ronaldo is cigány, sőt, az általatok ideálként elképzelt portugál és spanyolajkú focisták fele cigány. De ti mindet gyűlölitek, mert rondák, büdösek, alpáriak? Átfogalmaznám: nem tudtok ti semmit, csak ítélkeztek vakon.

"Elvisz a fars, ha naiv vagy

De nem látsz, mer' vak vagy, mer' magyar vagy..."

És ezt egy magyar előadó írta, nem cigány. :)

2012. márc. 21. 11:47
 18/30 anonim ***** válasza:
72%

Focisták se kellenek, nekem egyik se tetszik:)

Azért nem vagyok hülye, én is látom, hogy valamelyiknek van egy kis cigány beütése. Majd elhányom azoktól is magam. Meg amelyik a budi villanykapcsolóját teleköpi a taknyával, a víz meg nem folyik a csapból.

14/L

2012. márc. 21. 14:46
 19/30 anonim ***** válasza:
62%

na megnéztem ezt a C. Ronaldo-t

Teljesen cigány beütése van, és én még enni akartam.

2012. márc. 21. 14:48
 20/30 anonim válasza:
48%
Ha egy ilyen ocsmány, igénytelen, szellemileg súlyosan alultáplált, agresszív, primitív állat fajnak az egyedei vonzanak akkor neked súlyos pszchiés problémáid lehetnek. Menj csak hozzá egy cigány férfihoz, biztos egészen "konszolidált" élet vár rád mellette (még agyon nem ver).
2012. márc. 23. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!