Szerintetek hány évesnek nézek ki, mennyit mutatok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert amióta szültem, egészen másként érzem magam, úgy tűnik, hogy 1 év alatt legalább 5-öt öregedtem:(Előtte mindig fiatalabbnak hittek, de most úgy érzem, hogy sokat értem, változtam.Kíváncsi lennék, Ti mennyinek gondoltok?
2012. márc. 19. 12:07
21/30 anonim válasza:
Nagyon szép és ápolt anyuka vagy, jól áll a szőke haj!
22/30 anonim válasza:
Én 30-32 mondtam volna. nagyon csini vagy :)
23/30 anonim válasza:
Én is olyan 30-35-re tippeltem volna, viszont szerintem a szemüveget el kéne hagynod, mert sajnos öregít.
24/30 anonim válasza:
Én végig 28-30-ra tippeltem. Helyes arcod van!
25/30 anonim válasza:
Én 27-30-nak tippeltelek volna.
27/30 anonim válasza:
33-35 év körülinek tippeltelek :D sztem nagyon helyes vagy , tipikus anyuka fejjel :)
19l
28/30 anonim válasza:
28-32 közöttinek néztelek. Amúgy tényleg csini vagy, szerintem egész jól áll neked ez a haj, meg a szemüveg is:)
A bébi meg nagyon édes:)
29/30 anonim válasza:
28-30 a nővérem többnek néz ki 30 éves és még nem szült
30/30 anonim válasza:
előző vok,vagyis fiatalos anyuka vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!