Szerintetek hány évesnek nézek ki, mennyit mutatok?
Azért kérdezem, mert amióta szültem, egészen másként érzem magam, úgy tűnik, hogy 1 év alatt legalább 5-öt öregedtem:(Előtte mindig fiatalabbnak hittek, de most úgy érzem, hogy sokat értem, változtam.Kíváncsi lennék, Ti mennyinek gondoltok?
25-28 szerintem szép vagy:)
14/L
az arcod szerintem fiatalos.
27-30-nak tippelnélek, de a helyedben valami természetesebb hajszínt választanék. :)
Egész jó kedvem kerekedett, mert nem néztetek idősebbnek a koromnál, köszönöm ezt Nektek:))
Sokan még fiatalabbnak is gondoltatok, ez külön hízelgő, persze nem akarok én már 18-nak sem látszani, csak valamiért úgy éreztem, hogy a terhesség előtti önmagamhoz képest sokat öregedtem:)
A korom pedig: 34 év
Mindenkinek szép tavaszt kívánok!
30-32-nek néznélek, de nincs veled semmi baj, tipp-topp csini anyuka vagy, látszik, hogy adsz magadra!
26 N
És egyébként pedig nem öregedtél, hanem értél és ez nagy különbség! Nem is kell 20-nak kinézned, tényleg teljesen rendben vagy:)
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!