Mennyibe kerül egy epilátor, és ti hol vetették? Bárhová lehet használni? Ja, és mikor vetették?
5ezer fttól 30 ezer ft-ig elterjed az árskálája. Én szülinapomra kaptam,utána megnéztem 20 ezer ft volt, Phillips és jégakkus.
Na most akkor:
Használhatod bárhova de nem láttam még embert aki kibírná bikinivonalon a használatát. Én csak a lábamon használom aztis csak nyáron és akkoris csak kb 3-4x ha eszembe jut,nem véletlenül:
-Nem tép ki minden szőrszálat mivel minden szőrszál más iramban nő és a kicsit sajnos tüsisek maradnak ezért rá kell borotválni ami idegesít,mivel a sok szenvedésnek nem látom értelmét így:/
-Hónaljon egyszer próbáltam,elkezdett vérezni, jah és 1 hétig nem tudtam dezodort fújni rá úgy csípett és ott sem volt olyan makulátlan az eredmény mint amit vártam persze..
Én nem vennék epilátort nem olyan mint a reklámokban ám,maradnak tüsik is ha nem is olyan feltűnő de gondolom sima lábat akarsz..
Eldöntöttem már én nyártól elmegyek kozmetikushoz gyantáztatni mivel unom 2-3 naponta mindig leborotválni a lábam a hónaljam meg az intim területeket,nyáron meg ugye még gyakrabban kell..Addig meg tökéletes nekem a borotva..
Jól gondold át hogy veszel -e..
Amúgy kicsit visszatérve az elejére volt már olcsóbb 8 ezer ft-os epillátorom na azt egyszer használtam egy förmedvény volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!