Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez használ, ha rendszeresen...

Ez használ, ha rendszeresen csinálom?

Figyelt kérdés
Ha mindennap csinálok 50 felülést és 30 guggolást változni fog az alakom? Mármint ettől izmosodhatok picit, formásabb lehet a fenekem?:)
2012. márc. 14. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamit biztos használ, de ennyitől se izmosabb, se formásabb nem leszel.
2012. márc. 14. 13:30
 2/7 A kérdező kommentje:

most már csinálom pár hete mindennap... az első napokba olyan izomlázam volt, hogy mozogni alig bírtam, most már kezdek hozzá szokni..

hát tény, hogy nem vagyok sportos lány, de szerencsére az alakommal nincs gond, nem vagyok hízásra hajlamos, de azért szeretnék valamit tenni, hogy formásabb legyek...

2012. márc. 14. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor növeld a sorozatokat folyamatosan, meg ami még jó az a lovaglóállás, nézz utána majd.
2012. márc. 14. 13:41
 4/7 pagan válasza:
én inkább futást javasolnék,jön a szép idő,szerintem azzal tudod formálni leginkább az alakodat,én 3 éve futok kisebb nagyobb kihagyással,és 20 kilo mínusz azóta:),ha jó az alakod akkor is érdemes futni
2012. márc. 14. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a jó ötleteket:) még jöhetnek:)
2012. márc. 14. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a futás a vádlit és a combot erősíti..:)

Ezt egyik nap találtam: [link] lehet hasznos,próbáld ki:)

2012. márc. 14. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ez kutya f*asza... Ettől semmi nem fog változni szerintem...

2-3 naponta 15 perc futás, vagy amennyi jól esik, kalóriát égethetsz még kardiogéppel, spinningel, ugrókötéllel.

A gyakorlatokat ismételgesd 3*30 guggolás, 3*40 ollózás, 3*15 kitörés, hasgyakorlat meg rengeteg van, sima felüléssel nem sokat érsz. Csinálj hasprést, mikor csak kicsit emelkedsz el a földtől és vissza, ez a felső hasizmot edzi. Aztán feküdj el és támaszkodj a könyöködre és húzd be majd nyújtsd ki a lábad, nem messze a földtől... Majd feküdj hanyatt és emelgesd a lábad, na az nagyon sok mindent megmozgat.

Ilyesmikkel próbálkozz. HA alakot akarsz formálni égess kalóriát, mert sima izomra menő gyakorlatokkal nem sokra mész, ha mellette nem ég a zsír.

2012. márc. 14. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!