Lányok ti milyen gyakran festitek a körmötök?
Figyelt kérdés
Ha gyakran festjük be a körmöt erős színű körömlakkal akkor tényleg besárgásodik??2012. márc. 11. 10:21
1/6 anonim válasza:
Csak tavasztól kb. szeptemberig, és csak a lábamat.
Tapasztalatom szerint mindegy, hogy milyen hosszú időn át és milyen színnel fested, meg teszel-e alá fedőlakkot vagy sem, besárgul.
2/6 anonim válasza:
csak nyáron festem de akkor minden héten...iskolaidőben meg nem szabad mert a ***** osztályfőnök nemengedi..
3/6 anonim válasza:
Minden nap be van festve, de nem szokott besárgulni. Persze hozzátartozik az is, hogy használok alaplakkot, és egyébként sincs túl sok erős színű lakkom-
4/6 anonim válasza:
Én mindig festettem, de mióta babám van inkább műkörmözök az nem pattog le.
Nekem is besárgult hamar akkoriban.
5/6 anonim válasza:
ősszel és télen szinte abszolult nem. a lábamat főleg nem,ugyse látszik akkor meg minek?!:D nyáron viszont szinte mindig,imádom a körömlakkokat
6/6 anonim válasza:
én amikor kedvem van :) nekünk lehet suliba is a kutyát sem érdekli h h nézel ki ott...és igen nekem volt már olyan h sárga lett pl ha fekete volt de pár óra és elmúlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!