Nektek mikortól van kilakkozva a körmötök? Mikor lakkoztátok először?
én 9évesen lilára festettem. most 12 vok és most perpillanat vagy 1db porcelán műkörmöm ami krém színüre van ki festve.
üdv:. 12/L
Helytelenül tetted fel a kérdést. Mikortól van kilakkozva? Bután hangzik.
Fogalmam sincs mikor lakkoztam életemben először. Nem volt fontos számomra. Mostanában kattantam rá. Én most vagyok 20 éves.
Tizenévesen volt néhány! alkalommal kifestve, de egy kezemen meg tudnám számolni, és az "ünnepnapnak" számított :) még emlékszem is, egyszer gyöngyházas volt.
Azóta kb. 21-22 éves korom óta festem, mondhatni, hogy rendszeresen, ami annyit tesz, hogy olykor több, mint egy hetet kibír egy festés, olykor nem jut rá idő, így akár 1-2 hét is kimarad, de jó is néha "pihentetni". Szóval azóta elég gyakran! Nyáron pedig természetesen lábujj is :)
Kb. 8-9 évesen nyári szünetre.
Amúgy kb. tavasz végétől lesz kilakkozva a lábkörmöm, amikortól bejön a nyitott cipős idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!