Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Arcgyanta kérdések?

Arcgyanta kérdések?

Figyelt kérdés
Kozmetikusnál mennyibe kerül? Milyen gyakran kell ismételni? Erősíti a szőrt akkor is, ha kozmetikus csinálja? Hány éves kortól lehet használni?

2012. márc. 6. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Változóárba dolgoznak, az ismétlés egyén függő, kinek mennyire nő gyorsan a szőre, de szerintem 3 hét kb. És nem erősödik tőle szőr, ezért nagyszerű találmány a gyanta.
2012. márc. 6. 16:47
 2/5 A kérdező kommentje:
de átlagba az ára mennyi körül van? csak úgy kb. :)
2012. márc. 6. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora területet szeretnél gyantáztatni. Csak a bajuszkát, vagy pajeszodat is, esetleg az egész arcodat?
2012. márc. 7. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
bajuszgyantára szoktam menni, de nem tudtam, h van külön pajesz gyanta is. inkább ott zavar :S
2012. márc. 7. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
van, akinek a füle előtt sötétebb a szőr, de ha nem olyan zavaró, akkor ki is lehet szőkíttetni
2012. márc. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!