Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim szőrtelenítés kérdések?

Intim szőrtelenítés kérdések?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Úgy érzem higiénikusabb lenne ha nem lenne "ott" szőrös. Csak az a helyzet, hogy félek borotvával neki állni, nehogy megvágjam magam.

És valódi dzsungel van, ezért nem tudom, hogyha leborotváltam, akkor azzal a sok szőrrel mégis mit kezdjek? Húzzam le a wc-n?

És eddig simán kijöttem fürdés után meztelenül és anya szinte mindig látott olyankor. Mit fog szólni, ha hirtelen csupasz leszek? Nem akarom az orrára kötni, de az sem megoldás, hogy hirtelen nem meztelenkedek előtte.

14/L

2011. júl. 11. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mekkora a szőrmennyiséged,nekem még sosem dugította el a lefolyót :) És nem kell félni,tedd fel a lábad a kád szélére és akkor látod,miközben csinálod.

Fürdés után pedig vegyél köntöst vagy öltözz fel már a fürdőben.

2011. júl. 11. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor először csak ollóval vágd rövidre és ha még így se jó akkor borotva. A wc-be vagy a kukába dobd. Nincs semmi ha meglátja anyud.. mikor megszülettél se volt rajta szőr. :)
2011. júl. 16. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!