Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szolis kérdések. Segítessz?

Szolis kérdések. Segítessz?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam szoliban, mert valahogy nem éreztem szükségét. De most szeretnék elmenni, hogy mégis valami nyárisas színem legyen. 2 hét múlva utazunk Balira a családommal, és nem akarok mentőautó lenni :D

-Hány perccel érdemes kezdeni?

-Ha hetente 2x megyek, az elég?

-Milyen szolit válasszak? Álló-fekvő? Csokicsöves?

-Kell-e naptej vagy hasonlók?

-Fürdőruha kell vagy meztelenül szokás? (van öltöző? kell vinni még valamit?)

-Mire kell előtte-közben-utána figyelni?

Szóval minden érdekelne:)

Nem akarom grillcsirkére szolizni magam, csak egy egészséges barna bőr kellene :)

Köszi.

18/L

2012. febr. 28. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Eleinte 6-7 perc elég szerintem. Pár alkalom után már mehets 10-re is. Ha megkérdezed ott is válaszolnak rá :)

Hát attól függ hogy nyáron milyen gyorsan barnulsz. Nekem nem lenne elég már lassan barnulok.

Ebben nem vagyok jártas, én fekvőbe járok mert az kényelmes :D

Én nem szoktam kenegetni magam, de lehet, mikor először voltam kaptam ajándékba krémet. Vannak direkt krémek szolizáshoz azt is tudsz ott venni.

Ha akarsz fürdőruhába, ha akarsz csak bugyiban, mesztelenül. Általában ott öltözöl ahol maga a szoli van. Más nem kell.

Utána pár órát nem szabad fürödni, és jó ha smink nélkül mész. kb ennyi :) Remélem segítettem.

2012. febr. 28. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nagyon világos a bőröd, akkor kezdésnek 5 percet ajánlanék, ha normál, akkor 7 perc.

Ha 2 hét alatt szeretnél normális színt, akkor nem lesz elég a heti 2, menj 2 naponta.

Én jobban kedvelem az álló szolit. Higiénikusabbnak tartom és tapasztalatom szerint egyenletesebb színt eredményez, de a fekvővel sincs semmi gond.

Naptej nem szükséges. Szolis krémet használhatsz, hogy gyorsabban barnulj, de nem feltétlenül szükséges.

Meztelenül szokás szolizni, de ahogy neked kényelmes.

Abban a kabinban/elkülönített részen ahol a szoli van, ott tudsz levetkőzni, nincs külön öltöző.

Hajgumit ajánlatos vinni, hogy fel tudd kötni a hajad. Smink nélkül menj. Szoli után pár órán keresztül nem szabad fürödni, mert "lemosod a színt".

Bár biztosan egyértelmű, de azért szólók, hogy ne nagyon nyisd ki a szemed szolizás közben. :)

2012. febr. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!