Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki, ha így vásárolok?

Ciki, ha így vásárolok?

Figyelt kérdés

Általában New Yorkerből öltözködöm. Általában akkor vásárolok ott, ha akció van (pl.: 2990.- egy farmer), akcióban vettem több átmeneti kabátot (18990 Ft-ról 2990.- volt egy dzseki, stb), vagy 890 Ft-ért vannak felsők leakciózva, azokat nézem. Sőt, több felsőmet 290-ért vettem ott. Leginkább ott és így veszek ruhát. Nagy ritkán kínaiből (ritkán, mert nem midig tetszik, ami ott van, vagy az ár nem tetszik). Néha turiba is benézek.

Sminkeket DM-ben, Rossmann-ban, Müller-ben, ha Essence termékek le vannak akciózva 290.-/db-ra.

Persze azért megengedek olykor magamnak 'drágább' dolgokat.

2012. márc. 5. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hogy tudod kifogni az akciókat?

én valahogy sosem tudok leárazott holmikat venni

2012. márc. 5. 18:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Amint időm engedi, nézelődök. Ruhák általában szezon végén vannak akcióban.
2012. márc. 5. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki,én is így vásárolok.

Csak szép türelmesnek kell lenni, ha megtetszik egy ruha pl. a New Yorker-ben eleinte nagyon drágán kezdik árulni,de pár hónapon belül több,mint a felére leárazzák.Na én akkor veszem meg. Többi üzletben is általában így van,csak ki kell fogni a jó akciókat és pár száz forintért jó cuccokat lehet venni. :)

2012. márc. 5. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
16:31 vagyok,miért kellett lepontozni? Csak kíváncsi vagyok..
2012. márc. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!