Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudnam...

Szerintetek hogyan tudnam elerni azt hogy nojenek a melleim? Egy 19 eves lanynak ciki ha lapos. Mell plasztika sajnos kizarva.

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 12:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
19 évesen felérhetnéd ésszel, hogy a mellméret annyira mindegy...
2012. márc. 3. 12:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek az első hozzászólóval!

F

2012. márc. 3. 12:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Előre szólok, hogy nem azért írom, mert én ezzel annyira egyetértek, csak egyszerűen a kérdésre válaszolok: nagyon sokan vannak, akiknek a fog.gátlótól nőtt meg.
2012. márc. 3. 13:34
 4/15 anonim ***** válasza:

Hiába 19 éves az ember és hiába okos, akkor is lehet elégedetlen a külsejével. És igen, nem túl jó érzés, mikor mindenkinek van melle, akármilyen felsőt vesz fel, jól áll neki.

Sajnos erre nincs megoldás, bár én is ebben a cipőben járok, megkeseríti az életemet, h kb akkora mellem van, mint egy 12 éves lánynak. És szörnyű, mikor hallom, h a strandon a fiúk összesúgnak, h "ennek meg melle sincs.."

Szóval sajnálom, hogy te is így jártál :/

2012. márc. 3. 16:14
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Komolyan úgy beszéltek erről mintha valami sorscsapás lenne. Ennél már csak az a durvább amikor valaki teljesen ki van akadva, hogy barna a szeme, pedig a kék mennyivel szebb (vagy fordítva).

Vannak dolgok amik nem szépek és ez univerzálisan igaz, ha pl. valakinek leég a fél arca az sajnos csúnya, ettől még lehet, hogy nagyon értékes ember, de senki nem mondja szépnek.

Vannak olyan dolgok amik általánosságban nem szépek, de nagyon sokan kifejezetten arra buknak. Nem kevés olyan férfitársamról tudok aki imádja a fogszabályzós, szemüveges lányokat, de van aki kifejezetten az erős arccsontú már-már férfias arcú nőkért van oda. Nekem pedig egyáltalán nem kizáró ok az, ha egy lány arcbőre kráteres, pattanásos, ugyan úgy imádom úgy is simogatni és csókolgatni, mintha baba puhaságú.

Ezen kívül vannak olyan dolgok amit adottságok és nem szépek vagy csúnyák, egyszerűen csak olyan vagy mint amilyen és van akinek tetszik, van akinek nem. Ezek nem univerzális szépség/csúnyaság értékek. A széles csípő, a nagy fenék, a testmagasság, a lábméret és a mellméret is ide tartozik. Legalább annyi férfi szereti a nagyon pici melleket mint ahányan a nagyokat. Én pl. meg vagyok érte őrülve és kifejezetten kis mellű nőket keresek, mert nekem ez tetszik és jó pár férfit ismerek aki hozzám hasonlóan gondolkozik.

Ugyan úgy mint ahogy egy valódi férfi péniszmérete teljesen lényegtelen, pontosan a mellméret se számít semmit. Persze van aki a hosszú farokra meg a nagy mellekre bukik, ők akkor olyan partnert keresnek maguknak. De ezek semmi esetre sem általánosságban elfogadandó értékek.

Szokjatok már le arról, hogy egy elképzelt átlagos szépségideált akartok kergetni. Nagyon sok olyan nőt ismerek aki elrontotta a szép testét ilyennel. Nem mondom, hogy nem érdemes változtatni a kinézeten, mert igenis egy szatyornyi lógó hasbőrt érdemes felvarratni vagy két extrém lapátfület is érdemes a helyére rakatni, de nehogy már két szilikonnal töltött nejlonzacskó adja meg az áhított önbizalmat egy amúgy gyönyörű nőnek.

Ez az ÉN véleményem.

2012. márc. 3. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
97%

Senki nem mondta, h valaha lesz szilikon mellem. Ha pedig egyszer véletlen odajutnék, hogy lenne, egy B kosár nagyságú mellet szeretnék.

Igen, nem ettől függ, hogy valaki milyen ember. Nem is ezzel van a gond.

És igen, elég sokban megnehezíti az életemet. 19 évesen nem tudok a felnőtt osztályon felsőt vásárolni, mert nem mindenhol van XS méret, A kosaras melltartó. Nekem meg sajnos arra nem telik, hogy a fehérneműboltban 10 000 Ft-ért vegyek 1 db-t. Akkor beszéljünk a bikinivásárlásról, muszáj megvennem az agyonszivacsozott B kosarat, vagy vásárolhatok gyerek bikinit.

A következő pedig igen az önbizalom. A férfiak és a nők nagy többsége szerint a formás, kicsi mell szép. Igen ám, de ha nekem még ez sem adatott meg? Ne érezzem magam rosszul, azért mert teljesen lapos vagyok? Szerintem ezt nehéz feldolgozni, megérteni.

Hiába lát mindenki szép lánynak, azt sajnos nem én irányítom, hogy jól érzem-e magam a bőrömben. Hiába szeretnék tetszeni magamnak, amikor felpróbálok egy felsőt és meglátom, hogy olyan vagyok benne, mint egy deszka...

De ezt csak az érti, aki ebbe a helyzetbe született. Ez ugyanúgy rossz, mint annak akit hatalmas, dinnyeméretű mellekkel áldottak meg.

Ez pedig az én véleményem volt, bocsi, ha picit zavaros... :S

2012. márc. 3. 17:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem volt zavaros, megértettem, de nem értek vele egyet, de innentől kezdve parttalan a vita, így nem folytatom.
2012. márc. 3. 20:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy szepnek tartanak, de azert ha telleg en is el megyek srtandra akkor latom hogy nem tudnak noken tekinteni ram, csak kislanynak a melleim miatt. Nagyon zavar es nem tudom hogy mit tudjak tenni.:(
2012. márc. 3. 21:20
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Na jó, törlöm ezt a témát, mert sík ideg leszek tőle. Nem értem kinek akartok megfelelni, p*cs kisfiúknak akik a hátatok mögött röhögnek, vagy férfiaknak. Az utóbbiak nem mellméret alapján választják ki, hogy ki a nő és ki nem és főleg nem lelik örömüket abban, hogy egy nő háta mögött kiröhögjék. A "legtöbb férfi és nő" meg hogy mit szeret abszurd és nem igaz, akármennyire is így gondoljátok.

Én meg majd keresek magamnak egy nőt akinek kicsi a melle és büszke rá, egész nap mutogatni fogja nekem és majd azt csókolgatom éjjak-nappal, amíg ti azon sírok, hogy lehetne megnövelni.

2012. márc. 3. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Ti nagyobb mellekkel sem éreznétek jól magatokat csak egy darabig. Higgyétek el, ha elfogadnátok magatokat és szeretnétek a melleteket, hirtelen a pasiknak is tetszenétek. És igaz amit az egyik válaszoló írt, a
2012. márc. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!