Szerintetek hogyan tudnam elerni azt hogy nojenek a melleim? Egy 19 eves lanynak ciki ha lapos. Mell plasztika sajnos kizarva.
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 12:39
11/15 anonim válasza:
(folytatom véletlen elküldtem)
szóval a FÉRFIAKNAK
12/15 anonim válasza:
(tudom béna vagyok :D)
szóval a férfiaknak nem számít, a pasiknak akik egyébként csak hímnek nevezhetőek, és egy percig sem férfinak, azok véleménye meg úgysem számít. Rám még az A-s melltartó is nagy, de nincs az a pénz amiért megcsináltatnám a melleimet. Tudjátok, tökéletlenségünkben vagyunk tökéletesek :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem sehogy. És ne is akard elérni. "Egy 19 éves lánynak ciki ha lapos" - Nem, nem ciki. Inkább cuki. De ha te valami olyan normáknak akarsz megfelelni, ami eleve aberrált és azt tömöd magadba, hogy ha nincs szilikon melled akkor nem érsz semmit, akkor valóban inkább a fejeddel van a baj, mint bármi mással... Jó eséllyel pár év múlva Te is egy idióta szilikon némber leszel, aztán majd rájössz, hogy mekkora hibát követtél el. VAGY: végre felfogod, hogy a FÉRFIAK mást keresnek benned. Persze te ha kis hülyéknek akarsz megfelelni, akkor hajrá, válassz egy ecsetfejű metro gyereket és vagdossátok a kezeiteket... Visszakérdezek. Nem tartod magad nőiesnek? Szerinted a nőiesség szimbóluma a mell??? Mert akkor nagyon rossz úton jársz, viszont nagyon jó úton jársz afelé, hogy örökre lelki beteg legyél egy jelentéktelen dolog miatt. Örülnöd kellene, hogy ez a legnagyobb problémád. Ha egy csajnak A-s mérete van nálam az a MAXIMUM határ (nem kizáró ok a nagyobb mell, volt már D-s barátnőm is, nem a mell a mérvadó), amit esztétikusnak tartok. És azon belül minél kisebb, annál szerethetőbb. Azt azonban megjegyzem, hogy eddigi 34 évem során soha nem döntöttem mellméret alapján. A lányok személyisége, kisugárzása volt a fontos. Ha igényes vagy, nőies a viselkedésed, akkor a kis mellekkel együtt nőies leszel. Egyszer volt, hogy azért nem jöttem össze egy lánnyal, mert zavartak a mellei. Túl nagyok voltak, de nem mondtam meg neki, úgyis lesz férfi, akinek meg az tetszik...
15/15 anonim válasza:
Esetleg keress rá erre: "alla / dayanna" Ennek a csajnak tényleg kicsi mellei vannak. Szerintem nagyon rendben van. Soha nem jutna eszembe róla hogy pl. "fiús". Az előző is én voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!