Világos barna haja van. Nagy fekete szemei. Barna bőre. Telt ajkai. Pisze orra. A teste:normális mellei vannak de formásak. A feneke kerek csinos.168 cm magas. Szép csajról van szó?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 21:41
11/17 anonim válasza:
ha a barátnőd, akkor gondolom neked tetszik. akkor meg mit érdekel mások véleménye? a lényeg hogy a te ízlésednek megfeleljen, nem...?
12/17 anonim válasza:
hát figyu, ha már neked megteccett, akkor nemlehet gond, és a többi nem számít! erre ennyit tok mondani:)
13/17 anonim válasza:
Hűű ismerek valakit akire tökéletesen illenek ezek a jelzők :D ugye nem Nikinek hívják? xD
amúgy ha olyan akire én gondolok akkor gyönyörű :D
15/17 anonim válasza:
Nekem nem jön be a barna bőr (nem rasszizmusból kiindulva, egyszerűen csak nem jön be :D), szóval valószínűleg a barátnőd sem tetszene... De ezt így lehetetlen megmondani.
16/17 kittusss1 válasza:
Már nem azért de nem magáról beszél.nyelvtan óra.pl(haja van)E/3 nem E/1 az egész mondat E/3ba íródott.vagyis valaki másról beszél. :) am szerintem csíki :)
17/17 anonim válasza:
Jo hulye vagy. Ez minden 3. Nore illik akik kozt van szep meg csunya. lehet h kancsal, nincs foga, alkoholista, budos, nem tud olvasni, hianyzik az egyik fule, olyan tajszolassal beszel, hogy elmenekulsz, dohanyszik, 150 kg.....
Na?
Nem az osszkep szamit?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!