Valakinek van Jimmy Choo parfümje és ha igen milyen?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 00:41
1/8 anonim válasza:
Nekem van, az egyik kedvenc illatom :)
Mire gondolsz hogy milyen? Az illata? Kellemes, közepesen erős illat (tehát nem lágy, de nem is az a kilóméterekről megérezhető illat). Diszkrét és figyelemfelkeltő, nem egy hétköznapi illat.
Általában ha egyik nap felfújom reggel, még másnap is érződik halványan. Pedig fürdök :D
2/8 A kérdező kommentje:
Pontos ezekre gondoltam :) ma voltam Douglasban és jó pár parfümöt felírtam magamnak amit megakarok szagolni, többek közt ezt is és aztán Armani Code, Gucci Guilty meg eközött vacilálok, de akinek mutattam mintát Gucci és Jimmy Choo parfümről, kettőből kettő Jimmyt találta jobbnak :)
2012. márc. 1. 12:10
3/8 anonim válasza:
Jimmy egyedi, nem túl sokan használják. Armani már "divatosabb"
Nekem még ilyenek vannak, ezek se jönnek szembe az utcán: Burberry-Week End (egy lágy citrusos illat)
Lancome- Trésor Midnight Rose (erős és karakteres)
Miss Dior- Chéri (szintén egy lágy, de karakteres illat)
4/8 anonim válasza:
Nekem volt Guilty-m is, azt is szeretem, de talán a Jimmy Choo jobb, bár ez ízlés kérdése.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekm van egy Burberrym és szeretem :) Beat a neve
2012. márc. 2. 12:03
6/8 A kérdező kommentje:
Jimmy Chooban a 100 mles kiszerelés a legnagyobb igaz ?
2012. márc. 2. 12:05
8/8 laci911 válasza:
bármilyen Chanel illat jöhet férfiként ezek tetszenek egy nőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!