A sörtől tényleg megnő valakinek a melle? :DD
Figyelt kérdés
Most ez a "pletyi" mindenhol...én nemtudom eldönteni h igaz -e.. :D kitudja..:DD szerintetek?:O2012. febr. 25. 13:17
2/20 A kérdező kommentje:
énnem :D csak én nem tudom eldönteni..:D ez olyan baromság:D
2012. febr. 25. 13:19
3/20 anonim válasza:
de jó is lenne!:D folyton sört innék:D
4/20 anonim válasza:
A sörben elég sok a kalória, ha tonnaszámra innád, akkor híznál tőle... Lehet, hogy az a felesleg a melledre menne, de sajnos legtöbbször nem oda. :(
5/20 A kérdező kommentje:
hát kitudja...:D én nem fogom vedelni a sört..:D csak van pár ismim akinek régen kicsi melle volt,és kb 4-5 éve sörözik és SOVÁNY de nagy mellei vannak.... és most lehet h 40 emberből 1 ilyen máázlista..:D vagy nemtudom.
2012. febr. 25. 13:25
6/20 A kérdező kommentje:
nemtok írni se.:S xd
2012. febr. 25. 13:26
7/20 anonim válasza:
haat ez regebben engem is foglalkoztatott,mert keresztapamek szoktak mondani,h gyere igyal mar velem egy phar sort,legalabb nonek a cicik :DD
jaj es nekem is van egy ismim,aki total sovany,es akkora mellei vannak h nagyobak mint az anyjaei. es allandoan a barati koerevel sorozgetett,sztem napiszinten. aztan azis lehet h a nagy emll vekony test,vmi genetika.
8/20 A kérdező kommentje:
één nem értem ezt az egészet..:D sokan mondják stb.. :D de lehet pl az is h a sör mellett sokat tornázik.. :D de ha van valami tök egyszerű technika ( plasztika nélkül,meg tabletták nélkül) kipróbálnám..:D mellnövelő technika.....:D feltalálhatnának olyat..:D
2012. febr. 25. 13:38
9/20 anonim válasza:
Az egyik valaszolod keresztapja egy perverz allat! Nagyon fiatal lehetsz meg hogy ilyen naiv kerdest felteszel.... Tehat nem vagy meg megerve szerintem arra hogy egyaltalan alkoholt igyal...
Teny: A SORTOL NEM FOG NAGYOBB LENNI A MELLED!
Nem kell mindent bekajalni amit egy tapasztaltabb pasi probal bedumalni neked hogy ravegyen arra hogy igyal vele...
10/20 anonim válasza:
Én ezt a pletykát csak barna sörre hallottam!:D Próbáld ki, olcsóbb megoldás, mint a mellnövesztő csodaszerek, amik ugyanúgy nem érnek semmit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!