A sörtől tényleg megnő valakinek a melle? :DD
9/11 tegnap 14:46
draga husom,valogasd meg a szavaid..a keresztapam egyaltalan nem perverz. ugylatszik te vlmi zardaban nevelkedtel:)
Ha az en tinedzser lanyaimnak ilyet mondana a keresztapjuk elkuldenem a francba! De nem mond ilyet mert tobb esze van!
te valogasd meg a szavaid, es ne husomozzal mert az anyad lehetnek!
A sortol nem fod megnoni a melled!
A 7-es valaszolonak a keresztapja ey taho hogy ilyet mond keresztlanyanak. Hogy lehet egy KERESZTAPANAK ilyet mondani?? Nekem is van keresztlanyom de nem mondanek ilyen bunkosagot soha! En a keresztapja vagyok nem valami kanos haver aki pialtatni akar egy fiatal naiv lanyt!
Maskor ha ilyet mond, kerdezd meg apad mit szol hozza, es mond meg keresztapadnak probalkozzon melegebb eghajlataon!
A leöblítés
Loccsints melleidre kb. 3 dl sört és kend el a felületen, masszírozd bele a bőrbe. A sörös leöblítés lényege, hogy komlótartalma feszesíti a kebleket, a benne található B vitamin-komplex pedig erősíti a kötőszövetet. Ez után hagyd rajta negyed órán át. Jó, ha egy törülközőt a wellnessnek áldozol és meleg sörös törölközőbe csavarod magad felül. (Figyelj! Minőségi sört válassz, amiben tényleg vannak vitaminok!)
Na szóval.
A gabonaféléktől valóban nő.Lehet nem mindenkinél.A sör gabonaféléket tartalmaz.Nem akarom bebeszélni magamnak de az idei nyáron sok sört ittam és van egy pólóm ami a mellemnél szűk.Lehet csak híztam bár a pocakom nem lett nagyobb mint ahogy állítják a sörről,hogy növeli.A párom szerint szép a cicim ami nem volt a gyerekek előtt jellemző.Lehet a szülés,szoptatás vagy a sör hatása.Nem tudom.Letesztelem most már.Egy próbát megér ha szereted és megbirod inni.A bőrre is jó.
ez nem pletyka tényleg megnő tőle, de ehhez minden este kell minimum 5%os sör, legalább kettő, szóval ne pancsoljál arany ászokkal meg ezekkel :D dreher, barths stb. 3 hónapig ittam keményen, és a-ból lett b-s a kosaram, azzal viszont számolni kell, hogy a hasadra is rámegy, ezeket egyébként tudod befolyásolni különböző sportokkal(ezt csinálom én).
rossz hír: ha leállsz a sörrel, a melled visszatér az eredeti méretére.
most meg nem találom azt a cikket, de vmi olyasmit írtak hogy a sör összhatásban van az ösztrogénnel és blabla :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!