Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A sörtől tényleg megnő valakin...

A sörtől tényleg megnő valakinek a melle? :DD

Figyelt kérdés
Most ez a "pletyi" mindenhol...én nemtudom eldönteni h igaz -e.. :D kitudja..:DD szerintetek?:O

2012. febr. 25. 13:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kössz nem fogok inni :D ne aggódjon senki..csak mondom közvéleménykutatás:D
2012. febr. 25. 18:15
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

9/11 tegnap 14:46

draga husom,valogasd meg a szavaid..a keresztapam egyaltalan nem perverz. ugylatszik te vlmi zardaban nevelkedtel:)

2012. febr. 26. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha az en tinedzser lanyaimnak ilyet mondana a keresztapjuk elkuldenem a francba! De nem mond ilyet mert tobb esze van!

te valogasd meg a szavaid, es ne husomozzal mert az anyad lehetnek!

2012. febr. 26. 15:58
 14/20 MrTumbles ***** válasza:
0%

A sortol nem fod megnoni a melled!

A 7-es valaszolonak a keresztapja ey taho hogy ilyet mond keresztlanyanak. Hogy lehet egy KERESZTAPANAK ilyet mondani?? Nekem is van keresztlanyom de nem mondanek ilyen bunkosagot soha! En a keresztapja vagyok nem valami kanos haver aki pialtatni akar egy fiatal naiv lanyt!

Maskor ha ilyet mond, kerdezd meg apad mit szol hozza, es mond meg keresztapadnak probalkozzon melegebb eghajlataon!

2012. febr. 27. 09:13
 15/20 anonim ***** válasza:
XP XP XP Ez végülis igaz de csak mert ha sok sört iszol elhízol és ha elhizol értelemszerűen nő a melled is
2012. márc. 8. 16:52
 16/20 anonim válasza:
100%

A leöblítés

Loccsints melleidre kb. 3 dl sört és kend el a felületen, masszírozd bele a bőrbe. A sörös leöblítés lényege, hogy komlótartalma feszesíti a kebleket, a benne található B vitamin-komplex pedig erősíti a kötőszövetet. Ez után hagyd rajta negyed órán át. Jó, ha egy törülközőt a wellnessnek áldozol és meleg sörös törölközőbe csavarod magad felül. (Figyelj! Minőségi sört válassz, amiben tényleg vannak vitaminok!)

2012. márc. 31. 11:11
 17/20 A kérdező kommentje:
aha,oké .:DD kössz
2012. ápr. 6. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval.

A gabonaféléktől valóban nő.Lehet nem mindenkinél.A sör gabonaféléket tartalmaz.Nem akarom bebeszélni magamnak de az idei nyáron sok sört ittam és van egy pólóm ami a mellemnél szűk.Lehet csak híztam bár a pocakom nem lett nagyobb mint ahogy állítják a sörről,hogy növeli.A párom szerint szép a cicim ami nem volt a gyerekek előtt jellemző.Lehet a szülés,szoptatás vagy a sör hatása.Nem tudom.Letesztelem most már.Egy próbát megér ha szereted és megbirod inni.A bőrre is jó.

2012. aug. 6. 17:26
 19/20 anonim válasza:
Sörhasról hallottam már de sörmellről még nem, habár... férfiaknál a 2 általában együtt jár:)
2012. aug. 6. 23:55
 20/20 anonim válasza:

ez nem pletyka tényleg megnő tőle, de ehhez minden este kell minimum 5%os sör, legalább kettő, szóval ne pancsoljál arany ászokkal meg ezekkel :D dreher, barths stb. 3 hónapig ittam keményen, és a-ból lett b-s a kosaram, azzal viszont számolni kell, hogy a hasadra is rámegy, ezeket egyébként tudod befolyásolni különböző sportokkal(ezt csinálom én).

rossz hír: ha leállsz a sörrel, a melled visszatér az eredeti méretére.

most meg nem találom azt a cikket, de vmi olyasmit írtak hogy a sör összhatásban van az ösztrogénnel és blabla :D

21/L

2015. dec. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!