Szerintetek sem kéne 14 évesen epilálnom a lábam?
hát neked nem normálisak a barátnőd, látszik h még "kicsik" én is kb 14 évesen kezdtem epilálni igaz azótá átszoktam a gyantára mert nekem egyszerűbb, de jó tanács SOHA ne borotváld! attól csak megerősödik és később csúnya fekete és erős szőrszálak nőnek majd a lábadon, ja és nem mellesleg kb 2 nap után már szúrni fog!
az epilálás am is miért lenne korai ha a borotva nem az. nekem sok barátnőm használta te korodban a borotvát és sokan mondják h bánják mert már meg vannak erősödve a szőrszálak
és még egy saját sztori: egyyszer moziba mentünk kocsiba hátul kicsi volt a hely, nyár volt, én is meg bnőm is szoknyába voltunk nem nem bírtam mellette ülni mert igaz h simának látszott a lába de úgy szúrt, mondanom sem kell h borotválja.
hát amint látom írtam egy kisregényt de remélem ki tudod szűrni belőle a lényeget:D
NEM erősödik meg a borotvától, ne tanácsolj már hülyeségeket...
Tessék, utána lehet nézni, urbanlegend.
Ha akarod epilálod, ha akarod borotválod, ha akarod gyantázod. AMi jól esik. Nehogy a barátnőid mondják meg, hogyan szőrtlenítsd a lábad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!