16 évesen tragus?!
anyám nem engedi mert azt hallotta valakitől hogy leesik a hátulja és csak a fül-orr gégészeten lehet kiszedetni -.-"
másik indoka hogy még fiatal vagyok, csináltassak az orromba vagy a köldökömbe pc-t. csak az a bajom h egyik se tetszik, nekem tragus kell!!!! ><
Igaza van anyukádnak, majd ha elhagyod a hülye hangulatjeleket és egy picit is komoly leszel (na meg persze idősebb), akkor kéne ilyeneken gondolkoznod.
Másrészt nem értem mi olyan nagy gond vele, az orr szerintem ezerszer feltűnőbb mint egy tragus piercing.
1, magadnak szúrtad?! megpróbálom megbeszélni vele és mondom neki, hogy nem olyant raknak bele mint a fül külső részébe, mondjuk ott is van 5 :$ (ezt is sokalja)
2, dr watson
a hülye hangulatjeleket nem hagyom el,
nem írok minden szóután tízet, szval egy -kettőtől senkinek nem lesz baja ;)
tudom hogy az orr pc sokkal feltűnőbb de rengeteget látok minden nap és nem is nagyon tetszik... tragust éppen ezért is szeretnék, és már régóta tetszik
3, nem tetszik neki egyik se kérdeztem csak azt mondta azt hamarabb megengedné mert az nem annyira "drasztikus"
köszönöm a válaszokat, már csak anyumat kell meggyőznöm , hogy megengedje
1, leesik a hátulja? magyarázd el anyukádnak,hogy ezek talpas ékszerek,aminek az eleje ( a bogyó,pl a kő) van rácsavarva a talpra,vagyis nemtud leesni a hátulja...
2, orr vagy köldök? mindkettő PIERCING,a tragus meg még ráfogható egy fülbevalónak,szóval az lightosabb...
amúgy a tragusról:14 éves vagyok,március 14-én szurattam a Westendben, 4ezer forint volt...akkor nem fájt,mert kaptam érzéstelenítőt,fertőtlenítettek is alaposan,szóval jó hely ez a westend.:) b 2 perc alatt kész volt meg minden,mikor kijöttem,akkor kezdett el fájni,kb aznap végig fájt,de nem nagyon...:) alvásnál nyilván zavart... most van 19-e és már nem fáj,csak viszket.picit bevolt dagadva,de nem látszott,csak ha nagyon néztem...:D
csináltasd meg,megéri!!:) (csak mindenképp igényes helyen,mert elég csúnya dolgok lehetnek elmaradó higiénia,megfelelőtlen tájékoztatás mellett:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!