Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen 70A-s melltartó (? )

15 évesen 70A-s melltartó (? )

Figyelt kérdés
Kicsi ha 15 évesen 70A-s melltartó kell? Azt mondják nagyon szép arcom van,kerek fenekem,160 cm vagyok..de kicsi mellem van..ciki?vagy a fiúknak tetszene?
2012. febr. 4. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem 70D-s mellem van. nem annyira jó a nagy mell, mint hiszed, mert az olyan felsők, amikhez nem tudok felvenni melltartót nálam szóba se jöhetnek. viszont, ha ki akarom pakolni őket könnyebb dolgom van.
2012. febr. 4. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát látod..mindenki arra vágyik amije nincs.. :) :D

De én mondjuk nem is nagyra vágyok,de legyen legalább átlag méretű..

2012. febr. 4. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
lesz az még nagyobb,nyugi.amúgy sem a mérete a fontos-szerintem. inkább a formára, szépségre mennek a srácok.
2012. febr. 4. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Még ha kicsinek is gondolod, hidd el, létezik "rosszabb" helyzet. Volt osztálytársam (22 éves) hiába hord ekkora melltartót, nincs benne szinte semmi. Kb mint egy fiúnak. Emellett viszont eszméletlen szép, csini, magas, több éve van párja. Sógornőm 27 éves, szintén 70A-s, boldog, sikeres életet él. Az én helyzetem meg... mióta van mellem, kb azóta lóg, mégis a 3. komoly kapcsolatomban élek. Úgyhogy ne aggódj, nem ez számít. Ha meg cikizne érte valaki, ne foglalkozz az illetővel! ;)
2012. febr. 5. 00:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösziköszi! :)
2012. febr. 5. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a szomorú, hogy nekem 19 évesen is ekkora. Illetve nem igaz, mert már 75A de ez ugye nem a mellméret növekedésből adódik, hanem a körméret növekedésből. 14 éves korom óta ennyit változott a melltartó méretem. Egy kicsit nőttem magasságra is, szélességre is, így szélesebb lett a hátam, nagyobb melltartó kell. Mellem azonban nincs. De már gyűlik rá a pénz.
2012. febr. 5. 02:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok szerencsét utolsó! :) kérdező voltam
2012. febr. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!