A pánt nélküli melltartó jó 85/c méretre? Nem csúszik le?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 08:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem igazán tart, inkább nem kisérleteznék vele. De ha gondolod, próbálj fel egyet az üzletben és ugrálj benne pár percig, meg közben hajolj le néha-néha. Ha a cicid kiugrik a melltartóból, illetve húzogálni kell felfelé, hogy ne legyen igy, akkor jobb, ha hagyod.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyet veszel. Az az igazán jó, amiben van ilyen szilikoncsík, mert az segít megakadályozni, hogy lecsússzon a melltartó.
3/7 anonim válasza:
Nem baj az ha kicsúszik, legalább jobban fogunk figyelni az utcán.
4/7 anonim válasza:
Nekem már csak 80C, de így sem merek ilyet venni...
Szerintem ez A, max B kosárnál mûkōdik csak.
5/7 anonim válasza:
Nekem B-s melltartó kell, de a pánt nélküliekkel (akár van benne szilikoncsik, akár nincs) csak nagyon odafigyelve tudok én is mozogni, mert csúszkál, és ha húzogatni kell, az elég cikis.
6/7 anonim válasza:
nekem 80/D -s mellem van, és találtam egy jó pánt nélküli melltartót, ami jól tart órákon át minden húzogatás nélkül, de azért ugrálni nem ugrálok benne.
7/7 anonim válasza:
És táncolni sem fogsz benne?
Az ugrálás ugyanis azért javasolt a próbánál, mert akkor kiderül, hogy a gyorsabb tándolat is kibirja-e. Hogy a lakodalomban nem ugrálsz, az valószinü, de sok táncnál van hasonló mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!