Fiúk! Ti mennyire szeretitek ha egy lány festi magát?
Figyelt kérdés
Például ha már napi rendszerességgel egy kiló sminket rak magára.2012. febr. 26. 17:33
2/9 10inchhero válasza:
egyáltalán nem... nagyon max egy pici :D (pici szempillaspirál, nem 2 méteres, halvány/vékony smink arcra, esetleg egy kis szájfény) 19/f
3/9 anonim válasza:
Van egy szint amíg még lányos, onnantól meg már ribis.
De ez relatív, hogy mit szeretnek a fiuk. A fiuk szeretik a szép, tiszta, ápolt lányokat, de ugyanakkor szeretnek dugni is, amire a sminkeltebb lányok jobban rávehetőek... Tehát, ha a fiú kapcsolatra vágyik, akkor a kevésbé sminkeltebb csajt keresi, ha kalandra, akkor a rib@ncosra cicomált csajt keresi.
4/9 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem ha egy nő festi magát. Akkor meg főleg, ha miattam teszi, ha azért, hogy minél inkább gyönyörködhessek benne és minél inkább elcsábítson.
5/9 anonim válasza:
Szerintem az a jó, ha mértékkel sminkel, nekem nem annyira tetszik ez a mű arc, senkinek sincs tökéletes arcbőre, nem kell aggódni. :)
7/9 anonim válasza:
Utálom, nem vakolatot akarok csókolni.
8/9 anonim válasza:
Ha nem jön ki az ágyneműből, akkor nem szeretem. A szemet finoman ki lehet hangsúlyozni, és egy szép ajkat, de alapozó meg ilyenek ne. Azt nem szeretem annyira.
9/9 anonim válasza:
nem szeretem, smink nélkül sokkal szebb
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!