Ezek a szem milyen? Van benne valami különleges, kifejező?
2009. jún. 6. 11:36
1/11 A kérdező kommentje:
bocsi: -ek
2009. jún. 6. 11:37
2/11 anonim válasza:
szép zöld...olyan igéző..nekem a szemöldök is tökre tetszik
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:) az enyém. Csak mások is mondták már, és gondolom elfogultak voltak. És most kíváncsi voltam idegenek véleményére is:)
2009. jún. 6. 11:43
4/11 anonim válasza:
gyönyörű szemed van. van benne valami ami megfog de nem tudom kifejteni. A szemöldököd is nagyon tetszik :)
5/11 anonim válasza:
Meglátni és megszeretni.
Gyönyörűek, én megpróbálnálak megismerni már csak ez alapján is, pedig lány vagyok:)
7/11 anonim válasza:
hmm...:) nem hétköznapi az bizots:) szerintem bűbájosak, ha jól gondolom hipnotizálást sajátítottál el, de kinézem belőle a szemmel verés-t is:)
8/11 A kérdező kommentje:
nem, nem hipnotizálok:) érdekel egyébként a mágia, okkult dolgok, de nem gyakorlom. Köszönöm mindenkinek!
2009. jún. 6. 12:52
9/11 anonim válasza:
Nagyon szép! És nekem is tetszik a szemöldököd is. :D
10/11 anonim válasza:
nagyon szép :O ritkán látok ilyen szép szemeket és a szemöldököd is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!