Szerintetek ez a tetoválás szép?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon teszik,magamnak rajzoltattam, benn van minden minta amit szeretek: csillagok,kolibri, lótusz virág. Kérdésem,hogy így első blikkre nem túl zagyva szerintetek?
2012. febr. 23. 15:36
1/24 anonim válasza:
Hú nekem nagyon tetszik:) Ügyes vagy! Hát lehet ha másképp "rendeznéd" jobban nézne ki, de így is szép!
3/24 anonim válasza:
Szép, kifejezetten szép, de tetoválásnak sablonos lenne. Szerintem a "tetszik"nél több dolog kell ahhoz, hogy valaki egy mintát magára tetováltasson.
4/24 Pludo válasza:
Nekem is tetszik, szépen rajzolsz! A tetkóban az a lényeg, hogy rólad szóljon!
5/24 A kérdező kommentje:
sajnos nem én vagyok ilyen ügyes, egyik barátnőm rajzolta. :) de átadom neki.:)
Arra gondoltam,hogy esetleg úgy szebb lenne,ha a kolibri a lótuszba "hajolna",vagyis mintha enne...na szóval értitek...:)
egyébként megbánni nem fogom, mert ezekért a dolgokért rajongok: csillagok,lótusz virág és az édes kis kolibri.:)
2012. febr. 23. 16:02
6/24 anonim válasza:
Ne3m szeretem a tetkókat, de ez szép. :)
7/24 anonim válasza:
Tényleg nagyon szép a virág és a sok csillag, viszont én nem annyira kedvelem ebben a kategóriában a madár motívumot. :)
9/24 anonim válasza:
gyönyörű, és legalább tényleg elég egyedi. :)hova akarod tetováltatni?
10/24 anonim válasza:
kolibri és lótusz oké, nagyon tetszik, de nekem azok a csillagok nem illenek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!