Tetoválást elött és után lehet alkoholt fogyasztani? Ha nem akkor elötte mennyi időnek kell eltelnie?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 21:17
1/7 anonim válasza:
Minenképpen színjózannak kell lenned amikor varrnak. Ez szabály, ha valahol nem, oda ne menj, mert ahol nem tartják be az etikai előírásokat, ott más gondok is lehetnek.
2/7 anonim válasza:
Igaza van az első válaszadónak!
A véred felhigul az alkoholtól, több vért veszíthetsz a varrás közben. Utána, amennyi beléd fér, de persze tudd kezelni utána a tetkódat!
3/7 anonim válasza:
Én ittam előtte 1 pálinkát és semmi bajom nem lett. 1 felestől nem fog a vérem úgy felhígulni, nem kell itt így parázni.:)
4/7 anonim válasza:
Az utolsó kedvéért:
etikai szempontot arra értem, hogy a részeg ember hajlamos hülyeségeket csinálni, nem 100%ban döntésképes mert nem tiszta a tudata. Semmilyen normális tetoválóművész nem akarhatja, hogy bepereljék mert valakit egy életre kidekorált egy alkoholgőzős este alatt.
Ahol vállalják, hogy részegen vagy bedrogozva tetoválnak, ott valami marhára nincs rendben, mert már a szalon jó híre sem érdekli őket.
5/7 anonim válasza:
Utolsó:
Szerinted egy kis pálinkától be fogok rúgni?
Tökre elbeszélünk egymás mellett. Én értem, amit mondasz, de 1 ital és a berúgás távol áll egymástól.
6/7 anonim válasza:
Nem. Nem a berúgás miatt, hanem mert ha előtte alkoholt iszol, rosszul lehetsz közben, akkor is, ha amúgy semmi bajod a piától, és akkor is, ha amúgy nem fáj annyira. Akár berúgsz, akár nem, akár rosszul leszel, akár nem, nem szabad előtte inni, ez szabály. Ennyit meg lehet tenni a tetováló kedvéért. Tetoválás napján fogyassz el egy jó reggelit, aztán semmi mást.
7/7 Jaggerjack válasza:
Ha valaki annyira be van sz@rva a fájdalomtól,akkor persze egy kis zsibbasztó nem árt,nem azt mondom hogy seggrészegen kell tetováltatni,én is tetoválok,varrtam már részeg pácienst is,ez a munkám minőségén nem változtat,az pedig nem a művészt minősíti,hogy részeg az ügyfél,a vérfelhígulás meg...hülyeség,aki olyan az józanuul is el tud vérezni egy kis tetkótólXDUtána viszont nem javasolnám az alkoholizálást,mert véletlenül kárt tehwetsz a gyünyörű új tattoo-dban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!