Az alábbi tetoválást a szöveg nélkül kb. mennyiért lehetne megcsináltatni?
2012. febr. 19. 12:40
1/8 anonim válasza:
15-25 között tippelem. de ez annyira tucat..
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyjából ennyire számítottam:) kedves utolsó, már megvan a "szakemberem", csak nem akartam fix időpontot, míg nem tudtam (nagyjából), mennyire számíthatok. de köszönöm az ajánlatot:))
2012. febr. 21. 19:24
5/8 A kérdező kommentje:
asarahmg, nekem ez tetszik, évek óta:)
2012. febr. 21. 19:25
6/8 anonim válasza:
rendben, remélem nagyon szép lesz és sok örömöd lesz benne/vele/általa :)
7/8 anonim válasza:
TE tényleg olyan tetoválást akarsz ami már egy idegenen rajta van??????
ez iratlan szabály minden tetovált embernél, hogy ilyen dolgokat NEM máolunk le!!!!! a tetoválás az egyediségről szól, mennyire vagy egyedi ha lemásolod ennek a tyúknak a hátát?
8/8 A kérdező kommentje:
nem ezt, hanem hasonlót. rendkívül építő jellegű kis válasz volt ez.....
annyit akartam tudni, hogy ez a fajta méret és ez a fajta minta mennyibe kerülhet, hál istennek, olyanok is írtak, akik értelmes választ tudtak adni:)
2012. ápr. 18. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!