Lányok! A felső combotokról is leszeditek a szőrt?
Figyelt kérdés
van, aki leszedi, van, aki nem... nálam az a baj, hogy igaz, hogy szőkék a szőrszálaim, de hosszúak és sűrűek :S zavar és nyáron emiatt nem hordok szoknyát vagy rövidgatyát... :S le is szedném, de nagyon anyajegyes vagyok, itt vannak rajtam a legnagyobbak... ezeket se szeretem mutogatni :S olvastam, hogy a gyantázás sem jó az anyajegyeknek, borotvával megsérthetem, krém kimarhatja, irritálhatja... persze vannak olyanok is, akiknek pihés a szőr és alig látszik... mit tegyek?
2009. jún. 6. 00:27
1/7 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan a combomon a szőr, mint a lábszáramon. Durva nagyon. Én máig nem értme, hogy a nők hogy fejezik be térdnél a szőrtelenítést, én ezt sosem tehettem meg.
Én epilátort használok. Borotva nem jó, mert borostás lesz a combom az pedig nem túl szexi. Krémből nem lenne elég egy fizetésnyi sem :))) gyanta kiesik...
Marad az epilátor, az nekem hatásos is. Nagyobb anyajegyeknél kikerülöm, és ott rövidre vágom ollóval vagy nagyon óvatosan (!) borotvával leszedem.
Az anyajegyek miatt ne aggódj, nyugodtan vegyél fel bármilyen ruhát.
2009. jún. 6. 04:01
2/7 anonim válasza:
én nem szedem a combomon. bár nem totál szőkék, de még így sem látszanak. szóval nem ronda, mint egy jeti. akkor énis szedném. de így csak megerősödne. pedig van néhány szál. amúgy a nők többsége szerintem nem szedi. ott elég érzékeny a bőr és van olyan ismerősöm, aki ott is gyantáztatja/epilálja. és állandóan ilyen vörös pötyökkel van tele a combja. nagyon ronda.
2009. jún. 6. 08:51
3/7 anonim válasza:
Igen le szoktam szedni, nekem ott is fekete szőr van, ráadásul hosszabb mint bárhol máshol, de a combomra szőrtelenítő krémet használok vagy gyantát hogy ne legyen szúrós. Ha nem hordasz rövidgatyót meg szoknyát akkor szerintem nem fontos leszedned.
2009. jún. 6. 08:52
4/7 anonim válasza:
Nekem csak kis szőke pihék vannak a combomon, úgyhogy szerencsére nincs rá szükség, hogy ott is szőrtelenítsek.
2009. jún. 6. 08:56
5/7 anonim válasza:
Én az egész lábamat borotválom. Úgy vagyok vele, ha már a térdemig leborotválom, akkor hülyén néz ki, ha a combom szőrös. Még ha nem is nagyon látszik... nekem szőke szőrszálak voltak, és alig láthatóak, mégis zavart.
Amúgy szerintem ez miatt ne takard magad... ez butaság. Ez miatt nem fogsz nem tetszeni valakinek.:D Én tavaly úgy voltam strandon, zinte minden nap, hogy nem borotváltam a lábamat, teljesen szőrös volt, térdtől lefelé nagyon sötét, nagyon hosszú, nagyon sűrű szőr... látták a srácok, mégis hajtottak rám. Hagy ne mondjam, hogy hány srác szólított le.:D:D Szval attól még hogy szőrös vagy, vagy van egy kis hiba rajtad, nem leszel kevesebb. Az a kis hiba meg nem is biztos, hogy hibának tekinthető. A legtöbben magukkal szemben kritikusabbak.
16/L
2009. jún. 6. 11:25
6/7 anonim válasza:
én nem szedem, nekem csak szöszi pihék vannak szerencsére:D
2009. jún. 6. 22:03
7/7 anonim válasza:
Nem szoktam, ott csak pici szőke apró szőrök vannak, azt hagyom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!