Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FONTOS! Busen Star mellnövelő...

FONTOS! Busen Star mellnövelő kapszula?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalatok?
2012. febr. 21. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
pont annyira jó,mint a pénisznövelő tabletta
2012. febr. 21. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs az ég világon semmilyen kapszula, bogyó, ami megnöveszti a melled!!! Néhány fogamzásgátlónak, ha rosszul válasz az orvos, egy fejlődésben lévő szervezetre gyakorolhat ilyen hatást, de a másik ami ezzel szorosan összefügg, és sokan elfelejtik, az a hízás. Vagyis, ha hízol, egy idő után a mellen is rakódik le zsírszövet.

Mind felesleges pénzkidobás!!! Vegyél helyette valami extra pus upp-os melltartót.

2012. febr. 22. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy ami még jobb: fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Hidd el, ez többet ér bármilyen mellnövelő praktikánál.
2012. febr. 22. 11:50
 4/9 A kérdező kommentje:
ezzel csak az a baj hogy már híztam mindenre csak mellre nem...és ha eltudnám fogadni nem tennék fel ilyen kérdéseket..:)
2012. febr. 22. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

fogadd el, mást nem tehetsz. Hidd el, ez a legjobb megoldás.

Nekem is kis melleim vannak, soha nem szerettem, hogy kicsik. Aztán mikor a párod, aki világ életében a nagy mellűekre bukott azt mondja neked, hogy neked vannak a legszebb melleid a világon, akkor már nem érdekel, hogy mekkorák. Sőt, én most már kifejezetten örülök, hogy nincsenek nagy dudáim, sokkal kényelmesebb így.

2012. febr. 24. 12:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod elfogadni,akkor marad a plasztika.
2012. febr. 24. 18:42
 7/9 ig.szervező válasza:

Én is mellnövelő kapszulát keresek, de még semmilyet sem próbáltam.

A baj nem azzal van, hogy kicsik a mellek, hanem azzal, hogy nincsenek. Legalábbis nekem meglehetősen laposak. Így sovány vígasz, hogy ha van egy párunk, aki elfogad így, akkor nem kell bánkódnunk. Nekem is van. Imádja a lapos melleimet, és olykor-olykor még az önbizalmamat is visszahozza, de én ettől függetlenül még nem fogok tudni felvenni egy kivágott estélyi ruhát, vagy olyan bikini felsőt, amilyet elképzelek magamnak ...

2013. márc. 18. 21:13
 8/9 A kérdező kommentje:
jó hogy valaki megért:D én most ezt akarom kipróbálni: [link]
2013. márc. 21. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:

hiába mondja a párod, hogy neked vannak a világon a legszebb melleid ha titokban egy nagymellű csajról álmodozik!!!!!

Nincs olyan akinek az tetszik, csak olyan aki beéri kevesebbel is...

2014. szept. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!