FONTOS! Busen Star mellnövelő kapszula?
Nincs az ég világon semmilyen kapszula, bogyó, ami megnöveszti a melled!!! Néhány fogamzásgátlónak, ha rosszul válasz az orvos, egy fejlődésben lévő szervezetre gyakorolhat ilyen hatást, de a másik ami ezzel szorosan összefügg, és sokan elfelejtik, az a hízás. Vagyis, ha hízol, egy idő után a mellen is rakódik le zsírszövet.
Mind felesleges pénzkidobás!!! Vegyél helyette valami extra pus upp-os melltartót.
Előző vagyok:
fogadd el, mást nem tehetsz. Hidd el, ez a legjobb megoldás.
Nekem is kis melleim vannak, soha nem szerettem, hogy kicsik. Aztán mikor a párod, aki világ életében a nagy mellűekre bukott azt mondja neked, hogy neked vannak a legszebb melleid a világon, akkor már nem érdekel, hogy mekkorák. Sőt, én most már kifejezetten örülök, hogy nincsenek nagy dudáim, sokkal kényelmesebb így.
Én is mellnövelő kapszulát keresek, de még semmilyet sem próbáltam.
A baj nem azzal van, hogy kicsik a mellek, hanem azzal, hogy nincsenek. Legalábbis nekem meglehetősen laposak. Így sovány vígasz, hogy ha van egy párunk, aki elfogad így, akkor nem kell bánkódnunk. Nekem is van. Imádja a lapos melleimet, és olykor-olykor még az önbizalmamat is visszahozza, de én ettől függetlenül még nem fogok tudni felvenni egy kivágott estélyi ruhát, vagy olyan bikini felsőt, amilyet elképzelek magamnak ...
hiába mondja a párod, hogy neked vannak a világon a legszebb melleid ha titokban egy nagymellű csajról álmodozik!!!!!
Nincs olyan akinek az tetszik, csak olyan aki beéri kevesebbel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!