Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek használ valamit a...

Szerintetek használ valamit a mellnövelő kapszula? Állítólag 1-2 méretet növeszt és feszesít? Véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Sajnos szoptatás után egy kicsit megereszkedtek a melleim!Nem szeretnék én nagyobbat csak visszakapni a kis formás cicijeimet!
2011. jan. 25. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem ezek a szerek nem nagyon használnak semmit. Nem próbáltam még ki, de ha működne én is szívesen használnám. De nem fogok beruházni ilyenre drága pénzért, mert nem bízok meg bennük.
2011. jan. 25. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csak 1-2 mellméretet nő a melled, hanem akkora lesz, hogy mikor megérkezel valahová, először megjön a melled, aztán fél perc múlva te is.
2011. jan. 25. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha használnának nem lenne mellplasztika. Én se próbáltam de nem is fogom, az ilyen szerek nem érnek semmit. Szédítik a népet és elszedik a pénzünk.
2011. jan. 25. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:

egyszerű parasztvakítás. Szeriinted a fogyiporokban meg ilyen kapszulákban milyen csodaszerek lehetnek, ráadásul ennyi pénzért? :D Az egyetlen ami befolyásolhatja a mellméretedet, a hormonok, azt viszont általában erősen ellenőrzéshez és vényhez kötik, és pl a fogamzásgátló sem hat így mindenkinél.

Sajnos azzal, hogy egy nő gyereket vállal, ezzel is kénytelen megbarátkozni, sajnos csak a plasztika segít, és annak se lesz olyan eredménye, mint az igazi, régi melleidnek. :(

Gondolom nyilvánosan nem akarod mutogatni, a férjednek/élettársadnak/pasidnak így is tetszel, ruhában meg segít egy jó melltartó. :D

2011. jan. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!