Tényleg annyira gáz a felragaszthatós műköröm?
Figyelt kérdés
Műkörmöt szeretnék, de sajnos nincsen pénzem minden hónapban ilyen-olyan csillivilli körmökre.. Olvasgattam itt a kérdéseket, és szinte mindenhol írják hogy "olyat soha ne csinálj"... stb... Soha nem volt még műkörmöm és csak szimplán kiszeretném próbálni. A körmömet sajnos nem tudom megnöveszteni mert folyamatosan letöredeznek,és még a körömlakk is másnapra lekopik a feléről....
Köszi a válaszokat.
17/L
2012. febr. 20. 21:53
11/12 anonim válasza:
Ez jó..!:D : "..minden amit elértem az életben...-14 évesen..!:) Jó sok minden lehet!:) És a nagy lélegzetvételű véleményét és tanácsait egy komoly, műköröm tipes kérdésbe osztja meg velünk!:)
12/12 anonim válasza:
Előző vok, jaj bocs az Off-ért!
Szerintem is pénzkidobás az a műköröm, mert még leszedni sem tudod egyedül, azért is vissza kell menni, meg szerintem kész vagyon..
Ha már van annyi felesleges zsém, akkor inkább veszek táskát, vagy valami jobb smink cuccot, vagy ilyesmiket magamnak... amit nem kell eltávolítani 1 hónap múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!