Nektek melyik műköröm tetszik jobban, a mandula vagy a kocka?
Figyelt kérdés
Fiúk válaszára is nagyon kíváncsi vagyok! :) Nem túl hosszú, természetes, francia körmöm lesz, de nem tudom, milyen alakú legyen. Köszi előre is!
19L
2012. febr. 18. 11:06
1/10 anonim válasza:
a mandula műköröm számomra szebb :P
18/f
3/10 anonim válasza:
Kocka és hegyes amiket én imádok, és hosszúak <3 A mandula öreges..
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én körmös vagyok, a választásnál azt is figyelembe szoktuk venni, hogy mi áll jól. A kocka kb. mindenkinek mutatós, ez a legelterjedtebb forma, a mandula viszont szépen nyújtja az ujjakat, optikailag hosszabbnak tűnnek, és ennél a fajtánál nincsenek sarkak, ami esetleg problémát okozhat. Vagyis ez a legkényelmesebb.
5/10 anonim válasza:
Nekem eddig mindig kocka volt, de most hegyes,de egyáltalán nem az a hatalmas. Ez sokkal jobban teszik mint a kocka
6/10 anonim válasza:
A mandula szerintem pont hogy kövéríti az ujjakat :D
7/10 anonim válasza:
Így van, kövéríti őket szerintem is!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) A kocka mellett döntöttem, bár később biztos lesz majd mandula is, régen is volt.
2012. febr. 19. 10:37
9/10 anonim válasza:
Szerintem is kövéríti.
KOCKA! :)
10/10 anonim válasza:
A zsír ami kövéríti az ujjakat nem a köröm formája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!