12/25 anonim válasza:
hát végülis nem tudom pontosan leírni, így az összkép nem stimmel, de lehet csak a szemüveg teszi, és a nélkül teljesen jól nézel ki
13/25 anonim válasza:
ja! félre értés ne essék én nem azt mondtam, hogy csúnya hanem, hogy nem 1 pamela anderszonsz,
egyezünk ki egy átlagosban, az már majdnem jó :-)
15/25 anonim válasza:
Szerintem szép, csak kicsit lófeje van.
16/25 anonim válasza:
átlag, a foga borzalmas. ha azt rendbe hozatná szép lenne. és a napszemüvege kell!:)
17/25 mus musculus válasza:
Megnézném napszemüveg nélkül, vele átlagos (+ egy kis lófej beütés, ahogy azt már említették).
19/25 anonim válasza:
Átlagos, az öltözéke (már amennyi látszik belőle) elég jó, a napszemüvege nagyon jó, de a fogával kezdhetne valamit...
20/25 anonim válasza:
egyértelmű h te vagy-.- nem látszik semmi, de a fogai csúnyák az arca is alapból a szemüveg nélkül is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!