Kedves önbizalom-hiányos lányok/nők! Ezt láttátok már?
Ezzel a linkkel az volt a célom, hogy láttassam a többi lánnyal, hogy "tökéletes" bombanőt bárkiből lehet csinálni, ha van 20 ezer a zsebben a sminkesre meg a fodrászra. :)
Nekem is kevés volt az önbizalmam sokáig, de már egész másképp látom ezt a dolgot.
#1.. Ezt akartam írni, hogy természetes, egyszerű, de
mégis néz ki valahogy...
Amúgy a többi bányarém. Soha nem a sminket nézem egy
nőben, mert ha mellette ébredsz, és ránézel smink nél-
kül, lehet egy életre merevedési zavaraid lesznek.
31F
(Bocsi, h női topic, de kellett)
Azért Pamela Andersonnal szemben nem igazságos a videó szerintem,mert az ő képei közt legalább 15év eltérés van.
De egyébként tényleg durvák..Eva Longoria és Tyra Bankson meglepődtem,a többit nagyjából ismertem.
Láttam már millió egy ilyen összehasonlítgatós videót-képet, és az tűnt fel, hogy 1-1 hírességhez rendszerint maximum 2-3 ilyen "hűderonda" fotót raknak be, úgyhogy ez nekem nem bizonyíték.
Nyilván mindenkiről készülnek rossz, előnytelen beállítású képek, amikor fáradt, kialvatlan, vagy a kozmetikustól jövet vöröslik a feje a kezeléstől. Nyilván ilyen eseteknél senki sem matyóhímzés, én sem, ti sem, természetes, hogy a hírességek sem. Csak róluk annyira kialakult a tökéletesség képe, hogyha smink nélkül látjuk őket, kifejezetten csúnyának gondoljuk.
"Rengeteg szép lány van, mégsem ők, hanem a videókon látható nők a híresek."
Hmm...és a mai világban mi kell ahhoz, hogy valaki híres legyen? :) :)
Ugye-ugye...
Nem azt mondom, hogy a nők a videóban tehetségtelenek, én ezzel szimplán azt akartam, hogy lássák a lányok, mások sem különbek semmivel, mint ők/mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!