164cm/75kg 18/L milyen alak szerintetek? KÉP
Tudom, hogy van rajtam felesleg, de szeretek csinosan, kicsit kihívóan öltözködni. Szokták azt mondani, hogy a felesleg ellenére sem tűnök egy hájtömegnek és, hogy vékony a derekam a csípőmhöz képest és ezért nem rossz az alakom. Mielőtt lehurrognátok, elmondom, hogy többször hívtak már ducinak, stb... nek is.
Egymagasak vagyunk, voltam én is 75 kg (még több is), hasonló méretekkel.
Jelenleg 64 vagyok, 95-71-95 mell-derék-csípö.
Ducinak mondanálak, nem vészes, de tényleg figyelj oda, mert könnyen el lehet hízni.
Lefogyni meg nehezebb.
Tizenévesen 70-75 körül mozogtam. 19 évesen kiújult a depresszióm, felhíztam 83-ra, majd 2 hónap alatt lefogytam 68-ra. 1 évre rá terhesség, szülés után 83-ról 2 év alatt fogytam le 64-re, de a börömön örök nyoma lesz a súlyingadozásnak...
Ne hagyd el magad, én csak ennyit mondok.
Kövérnek még nem mondanálak, de ahogy már előttem is írták az a durva, hogy 18 éves vagy!
Anyám se egy nádszálalkat, de két gyerek után is sokkal vékonyabb mint te.
Anyám 3 gyerek után, 50 évesen néz ki úgy mint te. Csak gratulálni tudok....
És de, egy hájtömegnek tűnsz. A derekad meg rohadtul nem vékony.
Szóval a lényeg, hogy próbálj meg egészségesebben élni, és sportolj. Nem olyan nehéz ilyen nagy felesleggel egy pár kilót leadni utána meg már belejössz. Ennyi idősen meg sokkal könnyebb lesz, mintha 20 évvel később jönnél rá, hogy igen, 18 évesen le kellett volna fogynom, mert így soha a jó ... életbe nem fogok már. Nincs jó alakod, ez van. Ha ez lenne a jó alak mindenki így nézne ki, és nyugodtan zabálnának be napi 5 hamburgert.
Ha 10 kg-val kevesebb lennél, nagyszerű alakod lenne! Mert egyébként arányos vagy.
Én 170 cm vagyok és 58-59 kg, arányos az alakom, de néha még én is soknak érzem a súlyom.
18/L
Nem olyan rossz,elfogadható.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!